Styreleder Jonas Ibsen Brynildsrud i i Manus og innholdssjef Svein Arne Haavik i VG Partnerstudio
Styreleder Jonas Ibsen Brynildsrud i i Manus og innholdssjef Svein Arne Haavik i VG Partnerstudio (VG)

VG Partnerstudio starter nytt innholdsbyrå

Det uavhengige innholdsbyrået Manus, skal ta en ny posisjon innen innholdsmarkedsføring, helt uavhengig av VG, skriver Partnerstudio i en pressemelding.

Overordnet innholdsstrategi og produksjon av innhold til kundenes egne flater blir hovedleveransen, heter det i meldinga.

- Vi oppretter et nytt innholdsbyrå for å møte den store etterspørselen i markedet og behovet fra kundene. Vi i VG Partnerstudio har siden oppstarten for tre år siden nærmest kontinuerlig jobbet på full kapasitet, så når vi nå starter Manus, gjør vi det for å styrke det helhetlige tilbudet til våre kunder, sier styreleder i Manus Jonas Ibsen Brynildsrud i en melding.

Manus skal utvikle seg helt uavhengig av VG Partnerstudio. Der kundene imidlertid ønsker det, vil selskapet i starten kunne trekke veksler på erfaringer og hverandres kompetanse.

Det nye selskapet skal bygge opp et spesialistmiljø innenfor en annen sjanger enn det Partnerstudio gjør i dag og skal overordnet innholdsstrategi og tilhørende produksjon til kundenes flater - og være et kanaluavhengig byrå, heter det.

- Samtidig anser vi koblingen til VG og Schibsted som svært relevant og verdiøkende for kundene. Kompetansen og erfaringen fra Norges ledende mediehus og infrastrukturen til et av verdens ledende mediekonsern, gjør at Manus har helt andre forutsetninger for å bli best i sitt marked enn det frittstående byråer har, skriver de i meldinga.

Til toppen