Hanne Bryntesen Finstad er klar for ny jobb i VG.
Hanne Bryntesen Finstad er klar for ny jobb i VG.

FOLK

VG ruster opp Vektklubben - og henter ny produktsjef fra egne rekker

Hanne Bryntesen Finstad (32) skal lede en av mediehusets største suksesser videre.

Vektklubben til VG er kanskje ikke den man tenker på først, men litt i det skjulte har den gjort mediehusets lommebok stadig feitere ved å slanke befolkningen.

Da Medier24 omtalte 10-årsjubileet for to år siden, skrev vi at vektklubben på ti år hadde gjort Norge 946 tonn lettere - og gitt 170 millioner kroner tilbake til redaksjonen.

Digitalredaktør Ola Stenberg i VG
Digitalredaktør Ola Stenberg i VG Foto: VG

- Det har vært en kjempesuksess for VG gjennom mange år, men vi har helt ærlig ikke gitt tjeneste nok kjærlighet. Og vi ser at vi er nødt til å ta grep om vi ikke skal miste kundene våre, sier digitalredaktør Ola Stenberg til Medier24.

- Det har vi tenkt til å gjøre i 2018. Vi ansetter derfor en ny sjef for Vektklubb, sier han.

Etter å ha lett etter kandidater i høst og vinter har VG nå funnet den rette i konsernets egne rekker: Vektklubbens nye sjef blir Hanne Bryntesen Finstad (32), som kommer fra jobben som Strategi- og prosjektdirektør i Schibsted Norge.

- Vi har fått en meget dyktig person til å lede arbeidet med å revitalisere Vektklubb. Hanne har en imponerende karriere og resultater, så dette blir en skikkelig boost for VG-laget, sier Stenberg.

Bryntesen Finstad sier selv om ambisjonene videre:

- Trening, kosthold og helse generelt er noe folk stadig blir mer opptatt av, og digital helse åpner utrolig mange spennende muligheter. Vi satser nå for fullt på forretnings- og produktutvikling av Vektklubb.

 

Til toppen