Nye styret i NJ Student (fra venstre: Jørgen Wear, sekretær (NJ Student Volda), Vilde Midtbø Ulsten, leder (NJ Student Bergen) og Stella Brevik, styremedlem (NJ Student Stavanger)
Nye styret i NJ Student (fra venstre: Jørgen Wear, sekretær (NJ Student Volda), Vilde Midtbø Ulsten, leder (NJ Student Bergen) og Stella Brevik, styremedlem (NJ Student Stavanger) (Foto: NJ Student)

FOLK

Vilde Midtbø Ulsten (21) fra Florø er ny leder for NJ Student: Disse ble valgt til det nye styret

NJ Student valgte søndag 12.august ny leder.

Ulsten er i dag leder av NJ Student Bergen, et verv hun tok i fjor høst. Hun har i vår fullført en bachelor i Journalistikk ved Universitetet i Bergen, MCB. 

Hun har bakgrunn fra Firdaposten. I sommer har hun jobbet i NRK på Marienlyst, men skal fremover nå jobbe i NRK Hordaland ved siden av studier. 

Til høsten starter hun på en master i Undersøkende journalistikk ved Universitetet i Bergen. 

Den nye lederen sier dette om vervet: 

- Det er veldig gøy å ta over dette vervet. Jeg er veldig glad for tilliten, og ser frem til et år hvor jeg følger med på et aktivt studentmiljø. Fokuset blir å ta vare på utdanningene, og spesielt Bodø som dessverre har nullopptak til høsten. Jeg har innsett hvor viktig det er med ei fagforening for journaliststudentene. Å ha folk i ryggen når man går inn i dette yrket er veldig viktig, sier hun i en melding.

Oda Stine Viken, avtroppende leder av NJ Student, sier dette om den nye lederen.

- Vilde har gjort en imponerende innsats med klubbarbeidet i NJ Student Bergen siden hun tok over en klubb som lå brakk på senhøsten i fjor. Hun har på kort tid fått god kontakt med studentene i Bergen, og mediebransjen, og vist en interesse for arbeidet Norsk Journalistlag gjør.

 

Nytt styre

  • Vilde Midtbø Ulsten, leder (NJ Student Bergen)
  • Guro Gulstuen, nestleder (NJ Student, Oslo MET)
  • Jørgen Wear, sekretær (NJ Student Volda)
  • Stella Brevik, styremedlem (NJ Student Stavanger)
  • May Helen Simonsen, vara (NJ Student Bodø) 
Til toppen