VM fotball 2018: Kroatia - England (2-1). Kroatias Mario Mandzukic header i VM-kampen i fotball mellom Kroatia og England på Luzhniki stadion. Jordan Henderson til høyre.
VM fotball 2018: Kroatia - England (2-1). Kroatias Mario Mandzukic header i VM-kampen i fotball mellom Kroatia og England på Luzhniki stadion. Jordan Henderson til høyre. (Svein Ove Ekornesvåg)

VM-feber: TV 2 jubler over million­tall fra VM-semifinalen mellom England og Kroatia

På det meste så over 1,2 millioner seere kampen.

  • Endret

I snitt fulgte 1.023.000 seere den dramatiske VM-semifinalen. Ekstraomgangene ble sett av 1.133.000 seere.

– Dette er hyggelige og inspirerende tall å avslutte VM med for TV 2s del. Det har vært et privilegium å få formidle nok et forrykende fotballmesterskap. Vi har igjen hatt gleden av et vellykket og raust samarbeid med NRK, og vi ønsker vår gode kolleger lykke til med bronsefinale og finale i helgen, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

NRK sender søndagens finale mellom Frankrike og Kroatia, mens TV 2 allerede har blikket mot høstens fotballtunge sendeskjema.

– Vi som elsker fotball, hater jo ferie, så nå starter nedtellingen til tidenes fotballhøst på TV 2 med Champions League, Premier League, Europa League og Nations League med det norske landslaget. Vi spinner etter å komme av gårde med den fotballfesten, sier Jansen Hagen.

I snitt har 527.000 seere fulgte VM-kampene på TV 2. Semifinalene ga et snitt rett under millionen (983.000).

Tirsdag og onsdag denne uken ble dermed TV 2s sterkeste dager hittil i 2018.

Til toppen