Discovery Networks, TVNorge og Eurosport presenterer vårens programmer samt alle programledere, eksperter og kommentatorer under OL i PeongChang 2018.

Ylvis intervjuet journalistene som dekket Bieber-skandalen til sitt nye program: Lanserer konseptet «gravende musikalshow»

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker lanserer snart «Stories from Norway». Der intervjuet de journalister fra både VG og NRK.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I dag presenterte TVNorge og Discovery-kanalene vårmenyen for 2018 og sentral i den nye TV-satsingene er «Stories from Norway» fra Ylvis-brødrene.

De har funnet opp en helt ny TV-sjanger, nemlig undersøkende musikal. Hver episode er en frittstående musikal som tar for seg én sak eller hendelse fra virkeligheten.

– For eksempel ble det sølt vann på scenen da Bieber gjestet Norge og han avlyste konserten. Det ble en stor mediesak. Da har vi kalt inn alle de som hadde noe med det å gjøre - alt fra sikkerhetsfolk til journalister og lar dem fortelle hva som skjedde. Det gjøres helt uten humor, men så tar vi tak i ting som vi henger oss opp i og lager humor ut av det, sier Bård Ylvisåker til Medier24.

– Gravejournalistikk og musikal - ofte en spenstig kombinasjon?

Bård og Vegard Ylvisåker under Discovery Networks, TVNorge og Eurosport presentasjon av vårens programmer samt alle programledere, eksperter og kommentatorer under OL i PeongChang 2018.

– Mm, det har ofte vist seg å være det opp gjennom tidene, forteller bror Vegard.

– Ja, vi slenger oss på bølgen, repliserer Bård.

Programdirektør Eivind Landsverk i Discovery Networks Norway fortalte under lanseringen at han mer eller mindre har gitt Ylvis blankfullmakt til å lage det de vil. Det setter brødrene pris på.

– Enten fraskriver han seg alt ansvar, som er illevarslende, eller så er det faktisk sannheten. Vi opplever å ha fått en tillit, som vi kanskje har opparbeidet oss etter hvert. Men det er klart at de korrigerer jo hvis ting er helt ute på tur, sier Bård.

Ylvis-brødrene om sitt nye TV-program om gravejournalistikk og musikal 😀

Posted by Medier24 on Wednesday, November 1, 2017

– Gleder meg som en unge

Landsverk sier at når man gir Bård og Vegard frie tøyler, vet du aldri hva du får.

– Men sjansen er stor for at du får noe spektakulært. Denne gangen har de laget noe jeg i mine 18 år som programdirektør aldri har sett maken til. Stories from Norway viser hvilket fantastisk talent brødrene har for både humor og musikk. Jeg gleder meg som en unge til å vise fram deres nye serie for det norske folk, sier programdirektør Eivind Landsverk.

Og hvordan utspant saken seg egentlig i Hamar kommune, da ideen om et nøkternt stupetårn i vannkanten endte med en budsjettsprekk på 2000 prosent?

Gjennom våren tar Ylvis for seg saker som sier noe om landet vårt, og hvordan vi hører til i den store verden – vi i dette litt rare landet i nord, som noen ganger tar på oss litt for store oppgaver.

Da Bieber kom til Norge

"Stories from Norway" kommer våren 2018 på TVNorge!

Posted by Ylvis: Stories from Norway on Wednesday, November 1, 2017

Discovery Networks, TVNorge og Eurosport presenterer vårens programmer samt alle programledere, eksperter og kommentatorer under OL i PeongChang 2018.
Powered by Labrador CMS