Inger Johanne Stenberg (t.v) forlater Gambit for å bli ny kommunikasjonsdirektør i ONS. Benedicte Thu Nørgaard Økland er ansatt som ny programdirektør i samme selskap.

Forlater Gambit - blir kommunikasjonsdirektør

Ønsker sette energi på agendaen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Inger Johanne Stenberg forlater Gambit for å bli ny kommunikasjonsdirektør i ONS.

Stenberg har studert journalistikk og russisk språk og politikk. Hun har i tillegg bakgrunn som olje- og næringslivsjournalist i NRK. I følge Gambits egne nettsider har Stenberg nettopp energibransjen som sitt spesialfelt.

Jeg er veldig glad for å skulle være med på å sette energi på agendaen. Vi trenger kraftige møteplasser og konstruktive diskusjoner for å håndtere endringene vi er midt i, og ONS er nettopp det. Jeg tror den beste måten å finne gode løsninger, som fungerer på lang sikt, skjer når folk kommer sammen fra både tradisjonelle og nye bransjer, og tør å stole på hverandre. Jeg vil fortelle historiene, ikke bare hvert annet år, men hver dag, sier Stenberg i meldingen.

Den nye kommunikasjonsdirektøren starter i august.

I tillegg har «oljemessen i Stavanger» nylig ansatt Benedicte Thu Nørgaard Økland som ny programdirektør. Hun har blant annet bakgrunn som Director of Government Relations in Telenor og som stabssjef i Oslo kommune.

– Jeg ser frem til å bli med i det sterke ONS-teamet og være med på å forme den nye energifremtiden, sier hun i samme melding.

Økland tiltrer stillingen 1.september.

Powered by Labrador CMS