21. september

Folks Medievaner 2017

  • Fra: 21. september 2017 08:30
  • Til: 21. september 2017 15:45
  • Sted: KS Agenda Møtesenter, Haakon VIIs gt. 9

Les mer (analysen.no)

På årets seminar tar vi pulsen på medietrender og -tendenser. Du får innsikt i de siste medietallene og hva som skjer med både adferd og konsum akkurat nå. Flere av oss er storforbrukere av sosiale medier, og ønsker innhold som er tilpasset våre interesser. Dette fordrer lagring av data, og vi får et innblikk i ny lovgivning. På seminaret vil du også få innsikt i den yngre forbrukeren og de nyeste medie- og reklamecasene med god effekt. Vi ser på hva som er «hot or not» og hvor veien går videre med våre medievaner.

Folks Medievaner har stått på møteplakaten i 26 år og er uunnværlig for alle som jobber med medier, markedsføring og kommunikasjon. Folks Medievaner er en dag for inspirasjon og gir et viktig grunnlag for å utforme gode markedsplaner.

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen