15. mars

NODA2018

  • Fra: 15. mars 2018 10:00
  • Til: 17. mars 2018 17:00
  • Sted: Stockholm

Les mer (NODA2018.se)

Den femte, nordiske datajournalistkonferansen holdes i Stockholm 15.-17. mars.

Konferansen samler journalister, redaktører, redaksjonelle ledere, designere, programmere, fotografer, forskere, studenter og deltakere med almen medieinteresse fra hele Norden.

Konferansen går på rundgang i de nordiske land hvert år, og dette er femte gang den arrangeres.

Programmet er omfattende:

Den første dagen er kursdag: elementær innføring, for viderekommende, for datajournalistledere og for programmere/utviklere med topp medieforelesere fra de nordiske landene.  

Denne dagen holdes også et akademisk fagseminar etter et call for papers i journalistikk. 

Konferansedagene er fredag og lørdag med en festmiddag fredag kveld med utnevnelse av vinnerne i NODA Awards. Tilsammen 53 bidrag er sendt inn fra de nordiske landene i kategoriene feature, investigative og applications. Fem i hver klasse er nominert til finalen.

Konferansen holdes på Sødertørn Høgskole som også var vertskap da de Nordiske Datajournalistkonferansene tok til i 2013.  

The conference now open for registration using this link.

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen