14. november

Design Sprint Bootcamp

  • Fra: 14. november 2018 09:00
  • Til: 15. november 2018 16:00
  • Sted: 657 Oslo

Les mer (eventbrite.com)

En Design Sprint er en stegvis prosess verdens fremste selskaper bruker for å løse problemer og teste nye ideer. Den består av over 20 øvelser hentet fra tjenestedesign, design thinking og lean startup, satt sammen i en 4-dagers iterasjons-syklus. Den lar deg og ditt team løse komplekse problemer og validere løsningene på dager istedenfor måneder.

I Løpes Design Sprint Bootcamp vil du få hands on erfaring med Design Sprint gjennom 2 morsomme og lærerike dager.

Du vil lære hvordan man gjennomfører en Design Sprint 2.0 – den forbedrede 4-dagers versjonen av den originale 5-dagers Google Design Sprinten, ikke gjennom å sitte passivt og ta notater, men gjennom praktisk gjennomføring kombinert med refleksjoner over hva vi gjør og hvorfor. 

Se video av hvordan kurset vil være.

Du vil gjennomføre øvelsene med et team og en utfordring fra et ekte digitalt produkt. Du vil lære nye metoder og triks som ikke finnes i Sprint boken, som vil gjøre prosessen raskere og bedre. Kurset vil være på norsk.

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen