17. oktober

om ca. 1 måned

Medier og rekruttering: Slik sikrer vi de beste hodene

  • Fra: 17. oktober 2019 08:00
  • Til: 17. oktober 2019 12:00
  • Sted: Badstugata 2, Åpen Scene

Les mer (checkin.no)

Velkommen til en spennende formiddag med fokus på rekruttering for og om mediebransjen på Åpen Scene torsdag 17. oktober.

Pris ordinær 1490,- / Student 399,-. 
Bestill billett innen 1. oktober og få early bird rabatt!

Hva skiller rekruttering i mediebransjen fra rekruttering i andre bransjer? Hvordan kan vi bli flinkere til å finne frem til riktig kandidater? Og; hvordan ser fremtidens rekrutteringsprosesser ut?  

Dette er spørsmål vi skal forsøke å besvare den 17. oktober med hjelp fra blant andre Ketil Raknes (Høyskolen Kristiania), Thomas Hoff (UiO/EBHR), Jens Barland (Høyskolen Kristiania), rekrutteringsrådgivere og norske medieledere.

Etter en felles åpning kjøres parallelle sesjoner for journalister og PR- og kommunikasjon slik at innholdet spisses og tilpasses publikum. I denne delen av programmet vil flere av Norges mest attraktive arbeidsplasser fortelle om hvordan de jobber og hva de ser etter i en ny ansatt.

Helt til slutt gir vi studenter muligheten til speed-dater med mediebedriftene og rekrutteringsrådgivere. Fordi det er et begrenset antall plasser til denne delen av programmet, anbefaler vi å kjøpe billetter i god tid.

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen