29. oktober

om ca. 3 måneder

Klimajournalistikkens dag

  • Dato: 29. oktober 2020
  • Sted: Oslo

Les mer (checkin.no)

Klima diskuteres som aldri før og kan fort bli en av de viktigste sakene i neste års Stortingsvalg. Medier24 setter søkelys på medienes dekning av klima og miljø og inviterer til "Klimajournalistikkens dag" den 29. oktober. 

Arrangementet skulle opprinnelig ha funnet sted den 19. mai, men er utsettes grunnet COVID-19. 

Dagen starter med at Klima- og miljøministeren vil holde arrangementets åpningsinnlegg. Utover dagen skal vi se nærmere på utfordringer knyttet til medienes dekning av klimaendringer og klimaforskning. Dagen byr på spennende foredrag og paneldebatter med blant annet Geir Ramnefjell (Dagbladet), Guro Lindebjerg (Retriever), Ingerid Salvesen (journalist), Bjørn Hallvard Samset (CICERO), Frederic Hauge (Bellona) og Therese Hugstmyr Woie (Natur og Ungdom).

Arrangementet skal bidra til å skape en møteplass for å diskutere mulighetene og konsekvensene som finnes i klimajournalistikk ved å nå ut til journalister, organisasjoner, aktivister og politikere. 

Arrangementet varer fra klokken 09:00-16:00 sentralt i Oslo sentrum. (Ytterligere informasjon om arrangementet kommer i løpet av kort tid). 

Kjøp Early-bird billett innen den 1. april til 3500,- (ordinær billett 4375,-/ studentbillett 2187,-). 

Ideelle organisasjoner kan ta kontakt for egne billettpriser (siss@medier24.no).

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen