27. mai

om ca. 2 måneder

Slik treffer du unge målgrupper med godt innhold

  • Fra: 27. mai 2020 08:00
  • Til: 27. mai 2020 12:00
  • Sted: Ruseløkkveien 14, 0251 Oslo, Norge

Les mer (checkin.no)

 

Få et eksklusivt innblikk hos de som lykkes med å treffe barn, ungdom og unge voksne. 


Å treffe unge med innhold er ofte utfordrende. Noe som skapte engasjement og overrasket denne målgruppen for noen år siden, fungerer ikke nødvendigvis i dag. Det finnes ingen fasit på hvordan man bør jobbe mot generasjon Z, men det finnes aktører som har lyktes med dette. Vi har samlet noen av dem til å dele av sine erfaringer på halvdagsseminaret "slik treffer du unge målgrupper med godt innhold". 

Vest Politidistrikt har i dag over over 99.000 følgere på TikTok. De vil presentere hvordan de har jobbet strategisk med denne kanalen.

Karen Brynhildsen fra Gambit Hill + Knowlton Strategies vil snakke om hvordan man tilpasser budskap ved bruk av egne kanaler mot en ung målgruppe.

Lars Eia Kirkholm og Martin Pira i JCP PRAD vil ta oss gjennom hvordan de jobbet å få over 30.000 ungdom til å lage sin egen lunsjreklame (et prosjekt på vegne av Opplysningskontoret for landbruket). 

Fullstendig program lanseres i løpet av kort tid.

Arrangementet finner sted på Vika kino onsdag 27. mai fra klokken 08:00-12:00.

Meld deg på innen den 10. april og få 20% rabatt ved kjøp av Early bird-billett til 1500,- kroner/ ordinær billett 1875,- kroner.

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen