8. oktober

ANFO - Den Store Annonsørdagen 2020

  • Fra: 8. oktober 2020 08:20
  • Til: 8. oktober 2020 14:30
  • Sted: Holmens gate 1, 0250 Oslo

Les mer (anfo.no)

På DSAD presenterer vi en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra og bli inspirert av. Vit også at vår eneste agenda i denne sammenheng er å bringe relevant faglig ekspertise til deg som markedsfører.

Her har de vært alle sammen! Internasjonale tungvektere som bl.a. Byron Sharp, Sir John Hegarty, Ajaz Ahmed og Bob Hoffmann. Vi har et solid internasjonalt nettverk men selvsagt har også svært mange kjente og kjære norske foredragsholdere hatt sentrale roller på DSAD.

Også i 2020 kommer vi til å presentere norske og internasjonale speakers på svært høyt nivå. Dette er en av våre mest etablerte arrangement og møteplass.

ANFO sangen fremført av Jon Niklas Rønning på DSAD 2019 hører du HER.

Programmet fra DSAD 2019 finner du HER.

Et av de andre høydepunktene kommer på slutten av dagen: «Den Store Annonsør-goodiebagen» fylt med flotte produkter fra våre medlemmer.

Takk til de av våre medlemmer som deler raust av sine produkter!

Vi sees på DSAD 2020!

Dagen gjennomføres på Latter. Det vil også være mulig å delta via en digital livestream hvis du ønsker det.

Vi i ANFO forholder oss til alle råd fra FHI. Vi oppfordrer til å respektere avstandsregler, hyppig håndvask, bruk av antibac og god hostehygiene. Har du sykdoms symptomer er det fint om du blir hjemme. Bruk gjerne også munnbind. ANFO vil også ha munbind og antibac tilgjengelig.

For å se fullt program og påmelding, klikk her.

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen