5. november

om ca. 3 måneder

Slik treffer du unge målgrupper med godt innhold

  • Fra: 5. november 2020 08:00
  • Til: 5. november 2020 12:00
  • Sted: Vika kino

Les mer (checkin.no)

Få et eksklusivt innblikk hos de som lykkes med å treffe barn, ungdom og unge voksne. 

Å treffe unge med innhold er ofte utfordrende. Noe som skapte engasjement og overrasket denne målgruppen for noen år siden, fungerer ikke nødvendigvis i dag. Det finnes ingen fasit på hvordan man bør jobbe mot generasjon Z, men det finnes aktører som har lyktes med dette. Vi har samlet noen av dem til å dele av sine erfaringer på halvdagsseminaret "slik treffer du unge målgrupper med godt innhold".  

Vest Politidistrikt har i dag over over 170.000 følgere og til sammen 17 millioner visninger på TikTok. De vil presentere hvordan de har jobbet strategisk med denne kanalen. 

Lars Eia Kirkholm og Martin Pira i JCP PRAD vil ta oss gjennom hvordan de jobbet å få over 30.000 ungdom til å lage sin egen lunsjreklame (et prosjekt på vegne av Opplysningskontoret for landbruket). 

Splay One ved Elin Sætre Haukvik holder foredraget "Hva bruker generasjon Z tiden sin på?". Gjennom presentasjon av kundecaser, tall og resultater vil tematikken belyses. 

Vi hører også fra VGs Avdeling Z ved nyhetssjef Randi Elise Midtskog og avdelingsleder Mathias Jørgensen. 

Registrering og frokostservering fra klokken 08:00 og faglig program fra 08:30 - 12:00. 

Kjøp early bird billett til 1500,- i dag (ordinær pris 1875,-).

Bestill billett her: https://www.checkin.no/event/22082/slik-treffer-du-unge-maalgrupper-med-godt-innhold 

Fullstendig program lanseres i løpet av kort tid. 

Arrangementet skulle opprinnelig finne sted på Vika kino onsdag 27. mai, men er utsatt grunnet COVID-19. Informasjon om ny dato annonseres i løpet av kort tid. 

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen