30. november

I morgen

ANFO Merkevareskole - Brand Relevance

  • Fra: 30. november 2020 09:00
  • Til: 12. januar 2021 13:00
  • Sted: Digitalt

Les mer (anfo.no)

ANFO og Compete Consulting Group inviterer til en digital merkevareskole, basert på omfattende forskning på likhetstrekk blant verdens sterkeste merkevarer.

 

Skolen går over fire dager. Hold 30. november og 1. desember og 11 og 12 Januar 2021 fra kl. 09:00 – 13:00.

 

Merkevarebygging har med tiden blitt et utvannet og fragmentert begrep uten et tilstrekkelig, godt konvensjonelt rammeverk. Det florerer litteratur, meninger og praktisk metodikk uten dokumentert faglig forankring i hva som faktisk kjennetegner og preger merkevarer som lykkes bedre og er mer lønnsomme enn andre over tid. Dette gjør at vi har relativt få sterke merkevarer i Norge. Vi har mange kjente, men få som virkelig betyr noe for folk og som står seg med tilstrekkelig lønnsomhet over tid. 

Hva kjennetegner egentlig merkevarer som lykkes bedre og er mer lønnsomme enn andre over tid? Hvordan arbeider de med innsikt, strategi, operasjonalisering og utvikling – og hvordan kan du benytte dette for å lykkes fremover? 

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen