11. november

ANFO - MarTech Academy – 4 moduler

  • Fra: 11. november 2020 09:00
  • Til: 2. desember 2020 11:00
  • Sted: Digitalt

Les mer (anfo.no)

MarTech har fått betydelig oppmerksomhet gjennom årene og omdefinerer markedsføringsstrategier. Å navigere i over åtte tusen markedsføringsplattformer og teknologier kan være utfordrende og noen ganger forvirrende. Dette er grunnen til at alle bedrifter trenger en solid strategi når de skal velge og koble sammen sin teknologimiks. Samtidig må teamet for markedsføringsoperasjoner ha de rette ferdighetene og prosessene på plass for å utnytte teknologien og oppnå suksess. 

ANFO MarTech Academy lærer deg å etablere et praktisk rammeverk som hjelper deg å bygge markedsføringens teknologistrategi, styrke din interne kompetanse innen MarTech og optimalisere arbeidsprosessene rundt smidige praksiser. Skolen arrangeres i samarbeid med Omnicom Media Group.

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen