21. april

Norsk lokalradioforbunds landskonferanse 2017

  • Fra: 21. april 2017 14:30
  • Til: 23. april 2017 14:00
  • Sted: Scandic Stavanger City

Les mer (lokalradio.no)

Norsk lokalradioforbund inviterer alle sine medlemmer til landskonferanse 2017. Det skjer i Stavanger 21 – 23. april. Påmeldingen er åpnet. Her er noen smakebiter fra programmet. 

Bransjen står foran store endringer – og landskonferansen 2017 vil gi deg som deltaker nyttige foredrag, minikurs og mulighet til å utveksle erfaringer med andre lokalradioer.

Programkomiteen har satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

I tillegg til faglige oppdateringer, blir det også sosialt samvær med radioprat, prisutdelinger og kulturinnslag. Her kan du knytte nye kontakter, få gode ideer og etter to dager reise hjem til dine kolleger med ny inspirasjon og kunnskap.

Norsk Radio må reddes, men hvordan. Det er overskriften på et foredrag med medieprofessor Lars Nyre. Han mener at DAB neppe er redningen for norsk radio. Det er bare er en overgang fra en type enveiskommunikasjon til en annen, uten noe fornying av kringkastingsmediet.

På plakaten finner vi også en radiokjendis som i to år studerte digital medieproduksjon ved Høyskolen i Østfold, før han begynte å skulke for å lage lokalradio i Halden, så fikk han jobb i NRK. Ronny Brede Aase er nå en av landets største radioprofiler og startet sin karriere i lokalradio.

Per Henrik Stenstrøm holder et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper et bedre miljø på jobben, i redaksjonen og salgsavdelingen.

Av de litt mer overraskende navnene på listen finner vi Ole Jørgen Torvmark i Digitalradio Norge, som skal fortelle om erfaringer med det nasjonale radioskiftet.

Vi nevner også Terje Lindberg, Kreativ leder i Company Stories AS som har noen tips om hvordan du får mere ut av dine programledertalenter.

Mer om programmet kommer selvsagt på lokalradio.no

Deltakerprisene holdes på samme lave nivå som i fjor og det er lagt opp til gode rabattordninger ved forhåndsbetaling av deltakeravgift og for studenter.

Vi har valgt å holde en redusert deltakeravgift (earlybird) frem til 1. mars 2017. Etter denne dato stiger prisene med kroner 500,- på alle pakkepriser. Absolutt siste frist for påmelding er 14. april 2017.

Stedet er Scandic Stavanger City, som åpnet i mai 2014, og er det største konferansehotellet i Stavanger sentrum. Plassert sentralt ved kaiområde og med kun 5-6 minutters gange til sentrumskjernen.

Sett av 21-23. april for Landskonferansen 2017

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen