31. mai

Fortellingens kraft 2017

  • Fra: 31. mai 2017 16:30
  • Til: 2. juni 2017 12:00
  • Sted: Institutt for informasjons- og medievitenskap, Lauritz Meltzers hus, Fosswinckelsgate 6, Bergen

Foto: Aleksander Nordahl

Den første norske konferansen i fortellende journalistikk får sin oppfølger etter fjorårets suksess med fullt hus. Igjen mønstrer konferansen et superlag med flere av fagets fremste. Blant disse: Bestselger og Brageprisvinner Åsne Seierstad, Pulitzer-vinner Tom French, Pulitzer-finalist Kelley Benham French, Bostons guru i fortellende journalistikk Mark Kramer og Dagbladets stjerneforteller Bernt Jakob Oksnes. Alle kommer til Bergen for å dele sine ferdigheter og kunnskap om historiefortelling.

Det er trøblete kår for journalistikken – og turbulent tider i Europa og verden. Løgnaktige historier florerer. De sanne fortellingene trengs mer enn noen gang. Hvilke historier skal vi fortelle og hvordan? Dette er en arena der vi ønsker å samle fagmiljøet og folk som brenner for den journalistiske fortelling. Vi skal utveksle erfaringer, dele kunnskap og nettverk og gjøre hverandre bedre.

Journalister, skribenter, sakprosaforfattere, dokumentarskapere, visuelle fortellere og studenter. Nå har dere sjansen til å få et løft og samle kreftene.

Les mer om arrangementet her

Kjøp billett her

Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen