22. mai

Hvordan lage og redigere video på mobil? Bli med på kurs, og lær av mojo-guru Ivo Burum!

  • Fra: 22. mai 2017 09:00
  • Til: 23. mai 2017 17:00
  • Sted: Oslo Media House

Les mer (oslomediahouse.no)

Ingen klarer å fortelle dine og din virksomhets historier bedre og billigere enn deg og dine kollegaer - med mobilen som eneste verktøy!

Etter dette to-dagerskurset har du lært å filme, redigere og publisere like gode historier som de profesjonelle.

Australske Ivo Burum og Oslo Media House inviterer kommunikasjonsmedarbeidere, politikere, bedriftsledere, journalister og andre som har lyst til å bli bedre til å skape sine egne historier.

På kurset lærer du grunnleggende filming, redigering, utnyttelse av lys, hvordan du får tar opp god lyd og hvordan du bygger opp historien ved å følge enkle regler. Når du drar hjem etter to dager har du laget tre historier og er klar til å fortsette som mojo. Hvis du lærer hurtig, får du med deg mer avansert kunnskap om hvordan du jobber med lyd, bilde og redigering.

De gode historiene og de viktige budskapene er i sentrum for kurset som gjør deg til den komplette historiefortelleren.

Kursholder Ivo Burum fra Australia er, i motsetning til en del andre kursholdere, genuint opptatt av innhold. Det tekniske er nødvendig, men det er et enkelt verktøy som dere vil lære nesten uten å merke det.

Om kursholderen

Burum har undervist mer enn 200 norske journalister i historiefortelling med mobil og prinsippene rundt SmartMojo. Han har også undervist journalister og borgere i Danmark, Storbritannia, Irland, Sverige, Myanmar, Øst-Timor, Kina, Nepal, Thailand, Jordan, Syria, Yemen, Irak, Tunis, Bahrain, Australia og andre steder.

Noe av det mest imponerende med Ivos kurs er at han både får de med lang erfaring til å utvikle seg og bli bedre, og han får de som aldri tidligere har laget en eneste video til å  ble trygge på sine egne ferdigheter på to dager, sier Geir Terje Ruud som har jobbet med Burum i Myanmar, Danmark og Norge, med undervisning av alt fra tidligere politiske fanger til TV-journalister med mange års erfaring.

Burum er tidligere produsent for programmer som 60 Minutes og Foreign Correspondent i Australia. Han har skrevet seks bøker om journalistikk og historiefortelling, blant annet Democratizing Journalism Through Mobile Media (som bygger på hans PhD om emnet) og MOJO: The Mobile Journalism Handbook. Bøkene kan bestilles på Amazon.com.

  • Kurset arrangeres i Oslo Media House, Skippergata 26, 0154 Oslo, 22. og 23. mai. 
  • Deltageravgift 5000 kroner per person, inkludert lunsj, ved påmelding innen 31/3. Fra 1/4 koster påmelding 6000 kroner.
  • Kontakt Geir Terje Ruud på gt@ruudco.no eller +47-90548948 hvis du vil vite mer - eller meld deg på her!
Medier24s kalender er en tjeneste for konferanser, debatter, kurs og lignende. Oppføringer i kalenderen er gratis og basert på «gjør det selv». Arrangører kan kjøpe ytterligere profilering gjennom bannerannonser, forsideprofilering eller sosiale medier. Betalt profilering vil være merket.
Til toppen