×
Annonse for
Nyhetssjef Kristin Aanensen viser fram den nye nyhetsappen.
Nyhetssjef Kristin Aanensen viser fram den nye nyhetsappen. (Foto: Thomas Brun / NTB scanpix)

ANNONSE

Aldri har det vært enklere å holde seg oppdatert: NTBs nyhetsapp lanseres nå i en raskere og bedre utgave med mer innhold

– Nå får du nyhetskalenderen, bilder og tekst i en og samme app – som et kinderegg, forteller NTBs nyhetssjef Kristin Aanensen.

  • Dette er en annonse.
For første gang er NTBs innholdsrike nyhetskalender å finne i appen.
Nytt i appen er at det ligger bilder i nyhetsartiklene.

Dette er gode nyheter for alle som trenger å holde seg oppdatert på hva som skjer i inn- og utland, på sportsfronten, i Storting og regjering, i næringslivet og i kulturlivet.

– Vi opplever at nyhetsappen har blitt et uunnværlig redskap for profesjonelle mediefolk og kommunikatører, for politikere, byråkrater og andre ansatte i det offentlige og private Norge, sier nyhetssjef Aanensen.

 

Nyhetskalender og bilder

Det er flere nye funksjoner i den nye appen. For det første ligger det bilder i nyhetsartiklene. Bildene lastes etter teksten, slik at dårlig dekning ikke forsinker opplevelsen. For første gang er også NTBs innholdsrike nyhetskalender å finne i appen. Nyhetskalenderen gir brukeren oversikt over lokale, nasjonale og internasjonale begivenheter.

– Nyhetsappen skal være lynrask å åpne og navigere i, forteller NTBs utviklingsdirektør Geir Terje
– Nyhetsappen skal være lynrask å åpne og navigere i, forteller NTBs utviklingsdirektør Geir Terje Foto: Thomas Brun / NTB scanpix

– Det første brukerne merker, er at appen reagerer raskere enn den gamle. Den skal være lynrask å åpne og navigere i, forteller NTBs utviklingsdirektør Geir Terje Ruud.

Han lover flere nyheter i senere versjoner. 

– Det aller viktigste med den nye appen er at vi kan videreutvikle den med nye løsninger og muligheter. Vi skal videreutvikle pushvarsler, vi skal hjelpe deg til å få et bedre overblikk over nyhetsbildet, og vi skal sørge for at du er godt oppdatert på det som er viktig for deg som journalist, redaktør eller samfunnsborger, sier utviklingsdirektøren.

 

Relevant og objektiv

Hva så med innholdet?

– NTB har i 150 år levert relevant og objektiv informasjon. Det skal vi fortsette med, hver eneste dag og hver eneste time på døgnet.

- I flommen av nyheter kan du være sikker på at NTB fortsetter å gjøre jobben med å skille det viktige fra det uviktige. Når du har gjort et sveip med NTBs nyhetsapp, skal du være sikker på at du har fått med deg det viktigste, sier nyhetssjef Kristin Aanensen.

 

Husk å oppdatere nyhetsappen

Nyhetsappen har blitt testet av utvalgte redaksjonelle og kommersielle kunder, som har bidratt til forbedringer med sine tilbakemeldinger.

Appen er nå klar til nedlasting, så husk å oppdatere til den nye versjonen.

Til toppen