×
Annonse for
Forretningsutvikler og prosjektleder Siss Godager-Andersen, ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland og medierådgiver Bahar Darabi.
Forretningsutvikler og prosjektleder Siss Godager-Andersen, ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland og medierådgiver Bahar Darabi. (Foto: Medier24)

ANNONSE

Derfor bør du søke etter journalister, redaktører, kommunikatører og mediefolk gjennom Medier24

Nå ut med stillingsannonsen din til over 85.000 mediefolk gjennom landets største nettavis for mediebransjen!

  • Dette er en annonse.

Medier24 har landets største stillingsportal for deg som skal rekruttere journalister, redaktører, kommunikatører og andre mediefolk.

Våre lesere er eksperter innen områder som media, samfunn, politikk, teknologi, reklame, sosiale medier og en rekke nærliggende tema.

De aller beste mediefolkene er ikke aktivt på leting etter jobb. Derfor er det viktig å være synlig i den kanalen som leses av flest folk du vil ha i søkerbunken din.

Vi kan hjelpe til med å nå ut til flere tusen personer - eller de du virkelig trenger å trigge en søknad fra. Det kan vi gjøre gjennom vår stillingsportal, via bannerannonser, økt synlighet i sosiale medier, vi kan lage kommersielle podkaster for deg - eller vi kan lage en native annonse. Alt etter hva behovet ditt er.

Prisene våre finner du her.

Ta gjerne en uforpliktende prat med oss på annonse@medier24.no eller ta kontakt med oss direkte: 

Til toppen