×
Annonse for
En verdensledende strateg, verktøyene for fremtidens forretningsmodeller, og øl brygget med kunstig intelligens

ANNONSE

En verdensledende strateg, verktøyene for fremtidens forretningsmodeller, og øl brygget med kunstig intelligens

Tid for å skrote tåkepraten og synsingen. mcb tech .18, med Richard Rumelt i spissen, gir deg verktøyene du trenger for å lykkes med morgendagens forretningsmodeller.

  • Dette er en annonse.

Jobber du innen feks. finans, medier, teknologi eller digitalisering, og er opptatt av hvordan man kan lede en suksessrik bedrift inn i fremtiden, kan dette være det viktigste du bruker tiden på 21. og 22. juni.

Meld deg på her

 

Det er tid for å stikke fingeren i jorden: I fremtiden må du ha en helt annen tilnærming til strategi og ledelse. Strateginestoren Richard Rumelt åpner den aller første teknologikonferansen i Media City Bergen.

Richard Rumelt gir deg verktøyene du trenger for å skape og implementere en sterk, handlingsorientert strategi tilpasset en verden i kraftig omstilling. Han er viden kjent for boken «Good Strategy, Bad Strategy», og for sin unike og direkte tilnærming til området. Hvordan skal man lykkes med strategi og forretningsutvikling i en verden der vi knapt kjenner morgendagen? Rumelt har svarene, så vel som verktøyene du trenger for å få bort tåkeprat, fyndord og «fluff». Det er tid for å ta turen til Bergen! Konferansen mcb tech .18 passer for ledere og mellomledere i alle sektorer.


Inn i fremtiden

I tillegg til Rumelt møter du en lang rekke spennende gjester på scenen; Erica Orange (How Will the Emerging Trends Affect YOU?), Kate Adams (Everything is a Story and your Story is Everything), The Digital Dragon, Erik Solheim, IBM og mange flere. De skal snakke om kunstig intelligens, VR/AR, digitalisering, machine learning, blockchain, kundeopplevelser, storytelling, forretningsmodeller, mulighetsrom, innovasjon, kreativitet og strategi.

Du får det meste fra «TED-speakers» til UCLA/Harvard professorer. Fra strategi til disrupsjon. Fra unge entreprenører til globale ledere. Fra lyd og podcast til VR og AR. Fra det overraskende til det utrolige. Vi skal snakke om fremtid, fremtidsperspektiver og fremtidens forretningsmodeller. Vi vil bort fra «Slik gjorde vi det»-sesjoner og til «Slik ønsker vi å forme fremtiden»-samtaler. Vi skal bokstavelig talt inn i glasskulen.

 
Verdenslansering

Og ikke minst – vi byr på en energisk ølbrygger som har brukt kunstig intelligens – IBM Watson -  for å brygge det perfekte ølet, spesielt tilpasset den bergenske folkesjelen. Den uhøytidelige analysen har vist at bergensere scorer høyt på egenskaper som  åpenhet, kunstneriske interesser, intellekt og samarbeidsvilje, men lavere på ordenssans og selvdisiplin. Kombinasjonen mye personlighet og lav selvinnsikt er også interessant...  Hele historien om det intelligente brygget får du selvsagt under konferansen.


Ikke se til Silicon Valley – se øst!

Den Digitale Dragen kommer med et viktigste budskap. Den andre store bølgen av digital innovasjon er i ferd med å skylle over oss. Men i steden for å se vest mot Silicon Valley, er det mot øst du bør vende blikket denne gangen. Ut av verdens største internetpopulasjon er skapes en helt ny verdensorden. De kinesiske techselskapene er verdt hundretalls milliarder og representerer en ny generasjon aktører som med nær endeløs kapitaltilgang og høye ambisjoner er verdensledende innen områder som fintech, messaging og e-handel. Podcasten Den Digital Dragen har på kort tid blitt en av Sveriges mest innflytelsesrike stemmer innen digitalisering, disrupsjon, digital strategi og brukertrender.

 
Estland har digitalisert et helt folk

Hva skjer når samfunnet blir stadig mer digitalt, der de fleste aspekter av livet kan styres på nettet. Kalle Palling, Member of Parliament, Estland, viser hvordan dette har tatt form i Estland, som sannsynligvis er det mest digitale landet i verden. Nesten alle deler av livet ditt kan håndteres online i Estland. Hva er mulighetene i dette scenariet for nasjoner, så vel som bedrifter og organisasjoner?

 
Scouting for Bundesliga

Mulighetsområdene for kunstig intelligens fremover er enorme. Under mcb tech .18 ser vi også på hvordan tysk bundesliga, en av verdens mest konkurransedrevne ligaene i verden, benytter kunstig intelligens for å finne de beste talentene. Lær hvordan AI kan endre ditt innovasjonsfokus, gi deg unikt og verdifullt forretningsinnsikt og forandre måten du jobber på.

 

Meld deg på mcb tech .18 her

 

" />
Til toppen