×
Annonse for
La oss hjelpe deg med å få din sak på agendaen. Vi tar gjerne en kaffe med deg for å se nærmere på hvordan våre tjenester kan få fart på nettopp din sak.
La oss hjelpe deg med å få din sak på agendaen. Vi tar gjerne en kaffe med deg for å se nærmere på hvordan våre tjenester kan få fart på nettopp din sak.

ANNONSE

Du har en god sak - men hvilke journalister tar du kontakt med? Her er verktøyet du trenger!

Hvem påvirker og skriver om din bransje? Denne uken deler Meltwater kontaktlister til 10 bloggere eller journalister som er aktuelle for akkurat deg.

  • Dette er en annonse.

Og det får du helt kostnadsfritt: Les mer her.

Meltwater får vist deg tjenesten, og du får nye kontakter - vinn vinn!

 

Slik bruker Mana Communication presseverktøyet til Meltwater

Noe av det første vi i Mana Communications gjorde da vi for 2 år siden startet opp, var å skaffe oss et analyse- og presseverktøy. 

Line Charlotte J. Rolfsnes startet for to år siden Mana Communications - et byrå i stor vekst.
Line Charlotte J. Rolfsnes startet for to år siden Mana Communications - et byrå i stor vekst.

Vi så verdien av å overvåke egenomtale i redaksjonelle og sosiale medier. 

Vel så viktig var det å få på plass et verktøy for å hjelpe kundene våre med å få ut sitt budskap. Vi opplevde at kundene våre satt på fantastiske produkter og tjenester, som de naturligvis ville ha ut til resten av verden.

Samtidig var begrensede markedsbudsjetter en realitet for mange. Da er det vår jobb å finne en løsning som løste deres utfordring til deres budsjett!

 

Et fantastisk verktøy! 

Her fikk vi god hjelp av gjengen i Meltwater og deres presseverktøy. Et fantastisk verktøy for å komme i kontakt med journalister og påvirkere som var aktuelle for akkurat deres bransje. 

For oss ble dette nøkkelen til å få oppmerksomhet og publisitet for kundene våre. Ingenting er mer troverdig enn at andre skriver om din nyhet. 

Vi liker spesielt godt at vi ved hjelp av Meltwater-tjenesten kan søke opp journalister basert på tema, vi søkte for eksempel på: ”vindkraft” og basert på dette fikk vi opp et knippe med journalister og bloggere som har skrevet om nettopp dette den siste tiden. 

Så var det bare å startet øverst på listen og ta kontakt!

Vi ville at Bergen og resten av Norge skulle få vite om lanseringen til kundene våre! De aktuelle journalistene fikk høre fra oss gjennom både mail og telefon. Noen la vi også til på Twitter og LinkedIn. Kontaktinformasjonen hadde vi jo rett foran oss. 

 

Oppdatert database

Med tilgang til en oppdatert påvirkerdatabase gir vi kundene våre en nøyaktig anbefaling til hvem de bør kontakte for å få ut sin nyhet. Det fine er også at Meltwaters journalistdatabase har global dekning. 

Det er vanskelig å vite hvem en skal sende pressemeldingen til dersom en skal ekspandere til nye land. Sammen med den globale dekningen er vi også godt fornøyd med at en kan gjøre selve presseutsendelsen gjennom tjenesten, og i så måte ha oversikt over hvem som har åpnet mailen vi sendte.

Men vi synes også det er spennende å tenke litt nytt, og anbefaler noen utvalgte kunder å teste det å starte profesjonelle samarbeidsavtaler med det vi på norsk kaller påvirkere - eller influencers, på engelsk. 

Med et presseverktøy på plass slipper vi å bruke tid på å lete etter de som påvirker de ulike bransjene. Dette fikser Meltwater for oss og kundene våre. Én mindre ting å tenke på. 

 

Gratis prøve

I disse dager kjører Meltwater en kampanje der de helt kostnadsfritt gir deg kontaktinformasjon til 10 kontaktpersoner som er aktuelle for din bransje. 

Linda Ørestrand, Marketing Manager.
Linda Ørestrand, Marketing Manager.

De får vist deg tjenesten, du få 10 nye kontakter, en vinn-vinn situasjon for alle! 

Test det ut og se hva du synes: 

  • Klikk her for å få kontaktinformasjon til 10 journalister eller bloggere som er aktuelle for din bransje. 
  • Linda og Nicolay i Meltwater er tilgjengelig for en prat om du har lyst til å vite mer!

Nicolay-J. Skovly Herje, Managing Director.
Nicolay-J. Skovly Herje, Managing Director.

Og PS: Er du på jakt etter et digitalt byrå, da kan du ta kontakt med kontakt med oss - Line Charlotte Rolfsnes i Mana Communications.

 

Visste du forresten at Meltwater er et norsk selskap startet av Jørn Lyseggen fra Trysil? 

I dag har selskapet kontorer i 60 land, over 24 000 kunder og 1300 ansatte.  

Meltwater er stolte over å tilby sine kunder markeders beste dekning innen global medieovervåkning. 

Hvorfor skal du velge Meltwater? Les mer om selskapet på Meltwater.com

   

Til toppen