×
Annonse for
Medier24
Medier24 (Foto: M24)

ANNONSE

Medier24 hjelper deg med din digitale markedsføring

Aldri før har vi nådd ut til så mange journalister, redaktører, kommunikatører og øvrige mediefolk. Den økte trafikken kan komme deg til gode om du annonserer.

  • Dette er en annonse.

I løpet av de siste to ukene har samfunnet vårt blitt totalt forandret. Den trygge hverdagen som for mange besto av et sett faste rutiner, har endret seg voldsomt som følge av COVID-19.

Mediehusene opplever også store endringer. Det meldes eksempelvis om rekordhøye lesetall hvor blant annet VG kunne skilte med 69 millioner sidevisninger på én dag nylig.

Også vi i Medier24 merker dette trøkket og opplever økende trafikk og stor spredning av våre artikler i sosiale medier. Dette skyldes produksjon av viktig, kritisk mediejournalistikk som vår redaksjon daglig leverer.

Sammenliknet med i fjor, så er trafikken vår nå opp 35 prosent i disse koronatider, der vi opplever å nå ut til langt flere - og de leser oss mye mer.

 

Utnytt høye trafikktall

Vi mener denne trafikken kan og bør utnyttes bedre, og ikke nødvendigvis kun av bedrifter som ønsker å nå ut til et spesifikt bransjepublikum. For vi treffer langt bredere.

Journalist Jan Magnus Weiberg-Aurdal (38) og forretningsutvikler/prosjektleder Siss Andersen (31) er fast ansatt i Medier24.
Siss Godager-Andersen er klar til å ta imot kommersielle bestillinger. Foto:  Adrian Jensen

Selv om Medier24 har sin styrke i å være en lokalavis for mediebransjen, er publikummet vårt nasjonalt og inkluderer en rekke bransje- og yrkesgrupper. Fellesnevneren for våre lesere er en interesse for samfunnet, media og kommunikasjon. 

Dermed vil annonsering på våre flater synliggjøre produkter, tjenester eller prosjekter på en ypperlig måte til et nasjonalt og samfunnsinteressert publikum, godt fordelt på begge kjønn.

Eksempler på tjenester vi tilbyr er innholdsmarkedsføring, bannerannonsering på Medier24.no (desktop/ mobil) og annonsering i vår podkast «Pressepodden».

På bakgrunn av hva det er din bedrift har behov for, kan vi skreddersy en løsning tilpasset deres behov og ønsker. Vi går heller ikke av veien for å teste ut løsninger i samarbeid med bedrifter for å sikre et optimalt sluttresultat.

Ikke nøl med å kontakte siss@medier24.no for en uforpliktende prat og et godt tilbud for din bedrift.

Til toppen