Åndenes makt, sesong 11; Lilli Bendriss, Lena Ranehag, Anne-Kristine Augestad, Gro-Helen Tørum og programleder Tom Strømnæss.
Åndenes makt, sesong 11; Lilli Bendriss, Lena Ranehag, Anne-Kristine Augestad, Gro-Helen Tørum og programleder Tom Strømnæss. (Foto: TVNorge)

476.000 seere fikk med seg åndelig programleder våkne av seg selv på et tomt hotell

TVNorge-programmet Åndenes Makt fenger stadig flere.

  • Endret

Oslo (NTB): Mange vil se såkalte ånder og skrømt på TV. TVNorge melder at 476.000 seere fikk med seg sesongpremieren på «Åndenes makt» søndag.

Ifølge kanalen har programmet kun én gang før hatt høyere premieretall. Ifølge Kampanje.com var det i 2013 med 502.000 seere.

– Dette er nok en knallsterk premiere. Vi lar oss stadig imponere av interessen for «Åndenes makt». Det er vel få norske programmer som blir heftigere diskutert, både av trofaste følgere og av skeptikere, sier Eivind Landsverk, programdirektør for TVNorge og Discovery Networks, i en uttalelse.

Dette er ellevte sesong for «Åndenes makt», og på forhånd lovet programleder Tom Strømnæss at han hadde filmet det han til VG kalte «noe, og det er ikke godt å si hva det var» med nattkamera.

Søndagens episode av «Alt for Norge» ble for øvrig sett av 443.000 seere, etter å ha tatt seg opp igjen etter det Landsverk kaller «en liten dupp» under landslagshelgen.

Til toppen