FOLK

ABC Startsiden henter Frp-rådgiver: Arne-Petter Lorentzen blir ny frontsjef

– Det å få lov å være med på å gjenreise en gammel kjempe fra internettets spede barndom, er en utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier han.

Arne-Petter Lorentzen (32) har det siste året jobbet med nærings- og energi- og miljøpolitikk som rådgiver for FrPs stortingsgruppe, og går nå inn i nyopprettet stilling som frontsjef på ABC Startsiden, skriver de i en pressemelding. 

Han har også bakgrunn fra blant annet Fredriksstad Blad og Se og Hør.

– Jobben i ABC Startsiden er en spennende mulighet. Det å få lov å være med på å gjenreise en gammel kjempe fra internettets spede barndom, er en utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier han i meldingen og fortsetter:

– Jeg har alltid vært drevet av å lære noe nytt. Som en gammel papirjournalist gleder jeg meg til å bygge digital kompetanse og lære meg analyseverktøy. Denne stillingen er også ganske unik, fordi den kombinerer så mange spesialfelter. Det gleder jeg meg til, sier Lorentzen.

Tor Stand i Startsiden og ABC Nyheter er glad for å få Lorentzen med på ABC-laget. 

- Arne-Petter har en allsidig bakgrunn både fra politikk og journalistikk som matcher interessene til våre til sammen 600 000 daglige brukere. Hos oss skal han jobbe både redaksjonelt, kommersielt og med forretningsutvikling, sier redaktør Tor Strand i meldingen. 

Lorentzen er for tiden i pappaperm og tiltrer stillingen 1. august, ifølge meldingen. 

Til toppen