Alexander
Alexander

Alexander Sætre (25) er ny frontsjef i Drammens Tidende

Fra praktikant til frontsjef på to år.

I en pressemelding melder Drammens Tidende at de har ansatt Alexander Sætre (25) som frontsjef i avisa. Sætre kom inn i Drammens Tidende første gang som praktikant januar 2017.

Siden har han steget raskt i gradene, fra tilkalling- og sommervikar til fast vikar på krim nå i høst. Det siste halvåret har han også vikariert som frontsjef, og fra januar 2019 blir frontsjefjobben hans på fulltid, skriver de i meldinga. 

– Jeg er veldig ydmyk og takknemlig for å ha fått denne muligheten. Nå gleder jeg meg veldig til å være med å skape gode resultater for DT-laget i tiden framover, sier Sætre, ifølge meldingen. 

Han blir den tredje frontsjefen i Drammens Tidende, sammen med Rolf-Martin Hansen og Silje Gomnæs, som også er nyansatt.

Sætre har økonomiutdanning fra BI og en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania i Trondheim. Ved siden av Drammens Tidende, har han erfaring fra NTB.

Publiseringsredaktør Janne Sundelius Braathen er ifølge meldingen fornøyd med å ha fått enda en viktig brikke på plass på nettdesken.

– Vi er heldige som har klart å sikre oss talentet Alexander. At han er flink har vi visst lenge, men de siste månedene har han virkelig imponert oss som frontsjef. Det blir en fryd å få han inn på fast basis, sier hun.

Til toppen