Fra i dag er ansvarlig redaktør i Alvdal midt i væla og Tynsetingen, Liv Maren Mæhre Vold, også konstituert redaktør i Folldalsportalen.
Fra i dag er ansvarlig redaktør i Alvdal midt i væla og Tynsetingen, Liv Maren Mæhre Vold, også konstituert redaktør i Folldalsportalen. (Folldalsportalen)

Liv Maren Mæhre Vold blir felles redaktør for Alvdal Midt i væla, Tynsetingen og Folldalsportalen

Alvdal midt i væla og Tynsetingen utvider samarbeidet med Folldalsportalen.

Alvdal Midt i væla, Tynsetingen og Folldalsportalen har i lengre tid samarbeidet om felles bruk av journalist, og utveksling av redaksjonelt stoff. Nå får de tre superlokale nettavisene også felles redaktør, opplyser de i en pressemelding.

Fra i dag er ansvarlig redaktør i Alvdal midt i væla og Tynsetingen, Liv Maren Mæhre Vold, også konstituert redaktør i Folldalsportalen.

Styreleder Leif Vingelen i Folldalsportalen ser klare «stordriftsfordeler» med samordning av journalister og noe artikkelstoff som er felles for avisene og bygdene. 

– Nå når redaktøren for Folldalsportalen har sagt opp sin stilling, er det naturlig å videreutvikle samarbeidet, også når det gjelder redaktør, sier han og understreker at Folldalsportalen fortsatt skal være tett på folldølene med lokale eiere som i dag.

Den nye redaktøren sier at hun gleder seg til å gå løs på et nytt område med nyhetsdekning av store og små saker som er viktige for innbyggerne.

– Det er med aller største ydmykhet jeg går inn i rollen som konstituert redaktør for Folldalsportalen. Den er tross alt like gammel som meg sjøl, og den jobben som er lagt ned gjennom åra har jeg stor respekt for, sier Liv Maren Mæhre Vold.

Til toppen