Amalie Snøløs er ny programleder for Altibox eSerien på Dplay. Bjørn Langsem/Dabladet
Amalie Snøløs er ny programleder for Altibox eSerien på Dplay. Bjørn Langsem/Dabladet (Bjørn Langsem/Dagbladet)

Amalie Snøløs blir programleder for «jakten på Norges beste lag i FIFA» på Dplay

Skal jobbe sammen med forrige sesongs programleder, Eirik Fure, står det i en pressemelding fra Discovery

Amalie Snøløs, for mange best kjent fra Farmen og Skal vi danse, er Altibox eSeriens nye ansikt utad. Sammen med Eirik Fure, skal Snøløs guide Dplay-seerne gjennom en ny sesong av jakten på Norges beste lag i FIFA, ifølge en pressemelding fra Discovery. 

– Jeg gleder med utrolig mye til å bli en del av eSerien. E-sport har blitt livet mitt nå. Det er det jeg driver med. I tillegg er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å jobbe med TV igjen. Mitt mål er, ved å kombinere interessen for e-sport og arbeidet med TV, å få flere i Norge til å få øynene opp for hvor spennende e-sport faktisk er, sier programleder på Dplay for Altibox eSerien, Amalie Snøløs i pressemeldingen.

Altibox eSerien ble for første gang arrangert våren 2019, hvor Vålerenga stakk av med historiens aller første offisielle seriemesterskap i FIFA. Høstens turnering vil kåre en ny seriemester, og aller første oppgave for Amalie Snøløs og resten av eSerien blir på SpillExpo 1. til 3. november hvor det skal avholdes en seeding-turnering.

 

– Melder overgang

Etter å ha blitt kjent gjennom reality- og underholdningsprogrammer melder nå Amalie Snøløs overgang til Discovery og Dplay for å kunne jobbe med det som er hennes store interesse.

– For meg handler dette om å drive med det som faktisk er den store lidenskapen min. E-sport er mitt levebrød, og da Discovery kom på banen, var jeg ikke i tvil om at dette var noe jeg ville være med på. Jeg har stor tro på eSerien som konsept, og jeg håper at jeg kan være med på å få enda flere til å få øynene opp for hvor utrolig gode norske FIFA-spillere faktisk er. Det er et skyhøyt nivå på eSerien, sier programleder på Dplay for Altibox eSerien, Amalie Snøløs i pressemeldingen.

Discovery er også svært fornøyde med å få Snøløs med på e-sportlaget.

– VI er svært fornøyde med å få Amalie Snøløs med på laget i Altibox eSerien og her i Discovery. Vi har gjort grep før årets sesong som jeg tror vil gjør serien enda mer spennende, og jeg håper så mange som mulig blir med og følger Norges beste spillere i FIFA konkurrere om den gjeve seriemestertittelen på Dplay nå i november, sier sportssjef i Discovery, Morten Johannessen i pressemeldingen.

Altibox eSerien har premiere 7. november og sendes gratis på Dplay.

Til toppen