Topp-volleyball blir en del av tilbudet til Amedia-abonnenter framover.
Topp-volleyball blir en del av tilbudet til Amedia-abonnenter framover. (Foto: Amedia)

Amedia har kjøpt rettighetene til å sende elite-volleyball

Avtalen betyr at Amedia-avisene vil sende minst 132 kamper fra volleyballens eliteserie kalt «Mizunoligaen» for kvinner og menn, skriver Amedia i en pressemelding.

I en pressemelding skriver Amedia at de har inngått et samarbeid om å sende kampene fra eliteserien i Volleyball for både kvinner og menn. Det innebærer  at de kan sende minst 132 kamper, inkludert sluttspillkampene. 

Are Stokstad i Amedia skriver i meldingen at det er naturlig for Amedia og deres aviser å satse på dette. 

− Volleyball og Sandvolleyball er idretter i vekst og som har engasjerte tilhengere både lokalt og nasjonalt. Det er helt naturlig for Amedia å satse journalistisk og redaksjonelt på dette. Vi er glade for å kunne tilby våre abonnenter livedekning av volleyball, og at vi kan være den arenaen volleyballen trenger for videre vekst og synlighet i Norge, sier konsernsjef Are Stokstad i Amedia i pressemeldingen. 

 

Fornøyde

Volleyball-miljøet er også fornøyde med avtalen, og Ivar Horrem i Norges Volleyballforbund trekker fram at dette vil øke synligheten til sporten i Norge. 

- Avtalen med Amedia gjør at vi kan løfte ambisjonene til norsk volleyball, og at populariteten til idretten vår vil øke ytterligere. Det er en stor og viktig dag for idretten vår når vi nå har fått på plass en avtale som gjør kampene tilgjengelig gjennom lokalavisene over hele landet og blir gjenstand for profesjonell journalistisk dekning, sier markedssjef Iver Horrem i Norges Volleyballforbund i pressemeldingen. 

Også lederen for Norsk Toppvolleyball er fornøyd med avtalen som nylig har kommet på plass. 

- Avtalen med Amedia gjør at idretten vår blir vesentlig mer synlig på idrettskartet. Det å kunne skape en enhetlig profil for ligaen er noe vi har jobbet lenge for å få til. Kampene blir tilgjengelig i bedre bildekvalitet og med kommentatorer med god innsikt i idretten. Dette blir spennende, sier Edgar Broks. 

Til toppen