Regnskapstall.no lanserer nye tjenester denne uka. (Faksimile)
Regnskapstall.no lanserer nye tjenester denne uka. (Faksimile)

Amedia og 1881 «gjør business» på Regnskapstall.no. Lanserer utvidet tjeneste for abonnenter

- Et stort forretningsområde hvor vi har høye ambisjoner, sier Sjur Ølnes.

Amedia-eide Digitale Medier 1881 AS lanserte i fjor høst Regnskapstall.no, og har gjennom både avisenes nettsider og ikke minst 1881s søketjenester raskt bygget seg en posisjon i et marked med konkurrenter som Proff, Purehelp med flere.

Så langt med en gratisversjon og standard informasjon tilgjengelig, som regnskap, rollesøk, eierforhold med mer.

Men nå går 1881 hardt inn i konkurransen mot de samme aktørene, med et utvidet premium-produkt. 

Det forteller Amedia i en pressemelding denne uka. 

Abonnementsløsningen vil by på tjenester som kredittinformasjon, overvåking, historiske søk, lister, uttrekk, med mer.

Regnskapstall.no presenterer både nåværende og tidligere styresammensetning i alle selskaper. En annen finurlig funksjon er at tjenesten automatisk forteller om kvinneandelen i styret til selskapene.

- Det er tøffe tider i stadig flere bransjer i Norge. Mange næringsdrivende har derfor et sterkere behov for å innhente oppdatert og utfyllende informasjon om sine kunder og leverandører.

- I en digital tidsalder, øker samtidig behovet hos mange salgsvirksomheter for godt utviklede manuelle ringelister. Det vil de få når de tar i bruk vår nye abonnementsløsning, sier daglig leder Sjur Ølnes i Regnskapstall.no

- Dette er et nytt og stort forretningsområde for oss hvor vi har høye ambisjoner. Erfaringene fra gratistjenesten, som vi lanserte i september 2015, har overbevist om at det ligger et stort potensiale i å etablere en abonnementsløsning, sier Ølnes. 

Til toppen