Ny kommunikasjonssjef Andreas Bjørnstad i SOS-barnebyer.
Ny kommunikasjonssjef Andreas Bjørnstad i SOS-barnebyer. (Foto: Andreas Bjørnstad/ SOS-barnebyer.)

FOLK

Andreas Bjørnstad blir kommunikasjonssjef i SOS-barnebyer

– Jeg ser frem til være med på å synliggjøre organisasjonen og dette viktige arbeidet i Norge, sier Bjørnstad.

Andreas Bjørnstad kommer fra stillingen som informasjonssjef i Kreftforeningen der han har ledet synlighetsarbeidet både eksternt og internt. Han har tidligere erfaring som PR-rådgiver, journalist og foreleser, opplyser SOS-barnebyer i en pressemelding. 

 

– Gjør en avgjørende jobb

– SOS-barnebyer sørger for at barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring. Jeg gleder meg til å jobbe for dette formålet, sier Bjørnstad i meldingen. 

Bjørnstad tiltrer stillingen som kommunikasjonssjef i november. Han ser frem til å være med på å synliggjøre organisasjonen. 

– SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Å få lov til å jobbe med kommunikasjon som både viser frem dette nødvendige arbeidet, og som kan påvirke til nye og bedre løsninger for barns oppvekst, er noe jeg gleder med veldig til å være med på, sier Bjørnstad.

 

– Svært glad for at Andreas har takket ja

Generalsekretær Bente Lier forteller at Andreas vil styrke laget til SOS-barnebyer.

– Vi er svært glade for Andreas har takket ja til å påta seg en viktig rolle i dette arbeidet. Han er sterkt engasjert for vårt formål og har til tross for sin relativt unge alder har han betydelig operativ erfaring og strategisk tyngde, sier Lier i meldingen. 

Lier forteller i meldingen at med Andreas på laget vil organisasjonen styrke engasjementet for å sikre alle barn en trygg oppvekst ytterligere. 

SOS-barnebyer er er internasjonal profesjonsorganisasjon med 70 års erfaring og er etablert i 135 land, også i Norge. I Norge er organisasjonen størst på innsamling fra private givere.

– Vi mener at vi har verdens viktigst formål. Både fordi alle fortjener en god barndom, og fordi dette danner plattformen for et godt voksenliv som gjør mennesker i stand til å bidra til å bygge det samfunnet de er en del av, sier Lier. 

Til toppen