Vil du annonsere på Medier24, eller er du interessert i et godt tilbud?

Nå journalister, redaktører, mediefolk, ledere, reklamefolk, byråbransjen, kommunikasjonsmedarbeidere, beslutningstakere og alle andre som leser Medier24!

Interessert i et tilbud – eller har du et budskap som skal ut NÅ? 

Les videre på denne siden om våre produkter, pakker og tilbud!  

 

Medier24.com har siden etableringen i desember 2014 vokst stort – og raskt. Nettavisen når i dag over 40.000 unike brukere per uke (*TNSlistene.no)

 

 

Søker du folk? Her er Norges beste stillingspakke for medier, kommunikasjon og teknologi!

  • Vil du annonsere? Send tekst, bilder, logo og eventuelt annet materiale til annonse@medier24.no

Hvorfor virker våre stillingsannonser så godt? Det er i hovedsak to grunner til det: 

Den ene er at våre annonser er mer digitale - og ikke en kopi av papiravisen. Her er det rom for bilder, gjerne video, med mer - som gjør annonsen mer lesbar og tiltalende enn en tradisjonell firkant med svart ramme rundt. 

Det andre Medier24 skiller seg ut på, er vår offensive distribusjon og målretting av DIN jobb i sosiale medier. Vi tar et helhetlig ansvar for å finne din målgruppe, og sørge for at de riktige personene som ikke aktivt er på jobbjakt, får med seg stillingen. 

 

Pris: Fast pris for vår vanlige stillingspakke er 5900 kr 

Det inkluderer: 

  • Din stillingsutlysning på medier24.no/stilling, og synlighet i karusell på hele Medier24, samt nyhetsbrev med mer. 
  • Aktiv distribusjon i sosiale medier, spisset mot din målgruppe. Du får alltid inkludert i prisen en kampanje for hver enkelt stilling, for å nå akkurat de som kan være interessert i jobben, men ikke selv oppsøker stillingsmarkedene. 
  • NYHET! Din stilling profileres også gjennom vår samleannonse i Aftenposten søndag, i økonomi- og karriere-bilaget. Det vil si at din stilling blir synlig for over en halv million lesere i Norges største avis. 

  

Interessert i bannerannonser, native-henvisning på forsiden av Medier24 eller annen ytterligere profilering? 

Ta kontakt – så kan vi spesialtilpasse et produkt for deg!

 

 

Innholdsmarkedsføring – native advertising

Medier24 tilbyr også flere former for innholdsmarkedsføring / native advertising. 

Her kan du nå ut med ditt budskap til en spisset og aktuell målgruppe – gjennom vår nettavis, og ikke minst distribusjon i sosiale medier. 

Ved bruk av eksterne innholdsprodusenter kan vi også lage innholdet for deg, og ta fullt prosjektansvar for hele kampanjen. 

 

 

Event-profilering og markedsføring av ditt arrangement

Medier24 bygger for tida opp vår kalender som en felles arena for oversikt over møter, arrangementer, konferanser med mer innenfor medier, kommunikasjon og teknologi. 

  • En oppføring i kalenderen er gratis! Og det beste er at du kan legge det inn helt selv. Ta kontakt på kalender@medier24.no hvis du ikke får det til. 
  • Skal vi gjøre ditt arrangement ekstra synlig? Ta kontakt på samme adresse for et meget fordelaktig tilbud på ytterligere profilering av ditt event, gjennom for eksempel sosiale medier og/eller bannerannonsering. 

 

 

Bannerannonsering – vis fram ditt budskap eller din merkevare til mange!

Vil du nå våre lesere med et kort og enkelt budskap? Da kan vi anbefale en god og rimelig toppbannerMedier24!

Vi selger i utgangspunktet på prosenter av alle visninger (share of voice), slik at du kan kjøpe fast synlighet over tid, i stedet for et begrenset antall sidevisninger. 

Til toppen