Vil du annonsere på Medier24, eller er du interessert i et godt tilbud?

Nå journalister, redaktører, mediefolk, ledere, byråbransjen, kommunikasjonsmedarbeidere, beslutningstakere og alle andre som leser Medier24!

Interessert i et tilbud – eller har du et budskap som skal ut NÅ? 

Les videre på denne siden om våre produkter, pakker og tilbud!  

Medier24 har siden etableringen i desember 2014 vokst stort – og raskt. Nettavisen når i dag nær 45.000 unike brukere per uke (*TNSlistene.no)

 

Søker du folk? Her er Norges beste stillingspakke for medier, kommunikasjon og teknologi!

Hvorfor virker våre stillingsannonser så godt? Det er i hovedsak to grunner til det: 

1: Våre annonser er digitale - og ikke en kopi av papiravisen. Her er det rom for bilder, gjerne video, med mer - som gjør annonsen mer lesbar og tiltalende enn en tradisjonell firkant med svart ramme rundt. 

2: Det andre Medier24 skiller seg ut på, er vår offensive distribusjon og målretting av DIN jobb i sosiale medier. Vi tar et helhetlig ansvar for å finne din målgruppe, og sørge for at de riktige personene som ikke aktivt er på jobbjakt, får med seg stillingen. Vi kombinerer målretting etter interesse, bransje, alder og geografi, med våre egne data mot kandidater som har vist interesse for å bytte jobb. 

Alle stillingspakker på Medier24 inkluderer: 

  • Din stillingsutlysning på medier24.no/stilling, og synlighet i karusell på hele Medier24, samt nyhetsbrev med mer. 
  • Målrettet markedsføring i sosiale medier, spisset mot din målgruppe. Du får alltid inkludert i prisen en kampanje for hver enkelt stilling, for å nå akkurat de som kan være interessert i jobben, men ikke selv oppsøker stillingsmarkedene.   

PRISER/PAKKER:

  • Vår vanlige jobbpakke koster 7900 kr, som gjelder for de fleste stillinger. 
  • Vikariater / engasjement får en liten rabatt, og koster 6900 kr.
  • Lederstillinger koster 10.900 kr. Da sørger vi for ekstra synlighet gjennom profilert plass i nyhetsbrev og i sosiale medier

Interessert i bannerannonsering på Medier24, native henvisning på forsiden av Medier24, video, spesielle kampanjer i sosiale medier - eller annen ytterligere profilering for stillingen? 

Ta kontakt – så kan vi spesialtilpasse et produkt for deg!

 

Innholdsmarkedsføring – native advertising

Medier24 tilbyr også flere former for innholdsmarkedsføring / native advertising. 

Her kan du nå ut med ditt budskap til en spisset og aktuell målgruppe – gjennom vår nettavis, og ikke minst distribusjon i sosiale medier. 

  

Event-profilering og markedsføring av ditt arrangement

Medier24 bygger for tida opp vår kalender som en felles arena for oversikt over møter, arrangementer, konferanser med mer innenfor medier, kommunikasjon og teknologi. 

  • En oppføring i kalenderen er gratis! Og det beste er at du kan legge det inn helt selv. Ta kontakt på kalender@medier24.no hvis du ikke får det til. 
  • Skal vi gjøre ditt arrangement ekstra synlig? Ta kontakt på samme adresse for et meget fordelaktig tilbud på ytterligere profilering av ditt event, gjennom for eksempel sosiale medier og/eller bannerannonsering. 

  

Bannerannonsering – vis fram ditt budskap eller din merkevare til mange!

Vil du nå våre lesere med et kort og enkelt budskap? Da kan vi anbefale en god og rimelig bannerannonse på Medier24!

Vi selger i utgangspunktet på prosenter av alle visninger (share of voice), slik at du kan kjøpe fast synlighet over tid, i stedet for et begrenset antall sidevisninger. 

Til toppen