Audun Kristiansen Jahren skifter ut E24 med DN.
Audun Kristiansen Jahren skifter ut E24 med DN. (Foto: Privat)

FOLK

Audun Kristiansen Jahren (34) forlater E24 - blir frontsjef hos Dagens Næringsliv

– Det er ikke med lett hjerte jeg forlater Schibsted. Men dette føltes som en så god mulighet, at det ville vært dumt å si nei til det, sier Jahren til Medier24.

Audun Kristiansen Jahren (34) er ansatt som frontsjef/digital publiseringsspesialist i Dagens Næringsliv. 

Jahren kommer fra stillingen som frontsjef i E24, og har tidligere seks års erfaring som journalist VG, samt i lokalavisen Ringerikes Blad . 

Nå ser han frem til å bytte ut Schibsted-huset med NHST-bygget i Oslo.

– Jeg har et veldig godt inntrykk av DN, og de har bygd opp en sterk posisjon som en seriøs aktør. Det blir veldig kult å få være med på å utvikle den posisjonen videre, og kanskje sørge for at DN blir enda bedre på nett, sier Jahren til Medier24.

– Hva skal en «digital publiseringsspesialist» gjøre?

– Det er vel en pen måte å si «frontsjef» på. Men i det ligger det å planlegge når og hvor ting skal publiseres, sier han.

– I E24 har det kun vært nett som teller, mens i DN er det hensyn som må tas til papir og magasin. Det blir spennende å jobbe med, sier Jahren. 

Han forlater imidlertid Akersgata 55 i Oslo med blandede følelser.

– Jeg har kjent litt på det, og det er ikke med lett hjerte jeg forlater Schibsted. Men dette føltes som en så god mulighet, at det ville vært dumt å si nei til det, sier Jahren. 

– Jeg har jobbet mye med tabloid presentasjon i både VG og E24. Det vil jeg ta med meg, samt engasjementet mitt for å være først og best, legger han til. 

Jahren har journalistutdanning fra Universitetet i Stavanger.

Til toppen