Bani Norouzian (39) er anatt som ny abonnementsdirektør i NHST Global Publications. Her sammen med Global Chief President Trond Sundnes i NHST Global Publications.
Bani Norouzian (39) er anatt som ny abonnementsdirektør i NHST Global Publications. Her sammen med Global Chief President Trond Sundnes i NHST Global Publications. (Foto: NHST)

FOLK

Bani Norouzian (39) er ansatt som ny abonnements­direktør i NHST Global

– Jeg er svært fornøyd med å ha fått Bani ombord med hennes ekspertise, sier administrerende direktør Trond Sundnes.

Bani Norouzian (39) er ansatt som ny abonnementsdirektør i NHST Global Publications.

Hun kommer fra informasjonsteknologiselskapet IHS Markit, der hun i dag er salgsdirektør for deres energiprodukter.  Hun vil hos NHST få ansvaret for alle abonnementsprodukter for de engelskspråklige publikasjonene TradeWinds, Upstream, Recharge og Intrafish.com, basert ved NHSTs London-kontor.

Det opplyser NHST Global Publications i en melding torsdag.

– Jeg er svært fornøyd med å ha fått Bani ombord med hennes ekspertise fra salg av informasjonsteknologi og analysetjenester, sier adminstrerende direktør i NHST Global Publications Trond Sundnes i meldinga.

Bani Norouzian erstatter Anne-Kari Herrebrøden, som har vært interimleder i stillingen. Nå går hun tilbake til rollen som prosjektleder i konsernet.

NHST Global Publications er en del av NHST Media Group, og består av norske og internasjonale nisjepublikasjoner innen energi, shipping og sjømat. Selskapet omsette i 2018 for 304 millioner og har kontorer i London, Oslo, Singapore, Stamford, Houston, Seattle og Bergen.

Til toppen