Cathrine Lorvik Segerlund til Kommunalbanken.
Cathrine Lorvik Segerlund til Kommunalbanken. (Bilde: Pressemelding)

FOLK

Bank henter fra byrå: GK-rådgiver Cathrine Lorvik Segerlund (32) til Kommunalbanken

Blir senior kommunikasjonsrådgiver og skal videreutvikle både eksternkommunikasjon og kundedialog.

Cathrine Lorvik Segerlund (32) er ansatt som ny senior kommunikasjonsrådgiver i Kommunalbanken.

- Segerlund får en sentral rolle i å videreutvikle Kommunalbankens eksterne kommunikasjon og skal bidra til  å styrke kundedialogen, heter det i en melding fra banken.

- Vi har ambisjoner om å bli mer synlig og dele mer av vår kunnskap gjennom å videreutvikle dialogen med kundene våre i kommunesektoren. Derfor er vi veldig glade for at Cathrine har takket ja til vårt tilbud, sier kommunikasjonsdirektør i  Kommunalbanken, Tor Ole Steinsland.

- Hun er en erfaren kommunikasjonsrådgiver som har jobbet med en rekke store, norske selskap. Hun har solid kunnskap om digitale medier og vil bidra til å løfte oss i vår eksterne kommunikasjon, sier han. 

Kommunalbanken er som navnet antyder en bank for kommuner og fylkeskommuner - og tilbyr lånefinansiering overfor sektoren. Det gjør også banken til en sentral aktør i velferdssamfunnet og utviklingen: 

– Kommunalbanken er en viktig samfunnsbygger som bidrar til velferd i Kommune-Norge, og jeg gleder meg til å bidra til å bygge sterke relasjoner med Kommunalbankens kunder og andre interessenter. Jeg ser også frem imot å gjøre selskapets unike rolle i finansbransjen i Norge og internasjonalt mer kjent, sier Cathrine Lorvik Segerlund i meldingen. 

Stillingen inngår i avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt. Avdelingen har ansvar for intern og ekstern kommunikasjon og arbeider blant annet med medie- og samfunnskontakt, samfunnsansvar, publisering på bankens ulike flater, tilrettelegging av konferanser og markedsaktiviteter samt grafisk formgivning.

Cathrine Lorvik Segerlund har en mastergrad i strategisk kommunikasjon fra Lunds Universitetet og skrev om finansiell kommunikasjon og beslutningsprosesser i sin masteroppgave. Hun har de siste seks årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver i ulike kommunikasjonsbyråer og kommer nå fra stillingen som rådgiver i Geelmuyden Kiese.

Lorvik Segerlund begynner i Kommunalbanken i august.

 

 

Til toppen