Cathrine Lorvik Segerlund til Kommunalbanken.

Bank henter fra byrå: GK-rådgiver Cathrine Lorvik Segerlund (32) til Kommunalbanken

Blir senior kommunikasjonsrådgiver og skal videreutvikle både eksternkommunikasjon og kundedialog.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Cathrine Lorvik Segerlund (32) er ansatt som ny senior kommunikasjonsrådgiver i Kommunalbanken.

- Segerlund får en sentral rolle i å videreutvikle Kommunalbankens eksterne kommunikasjon og skal bidra til  å styrke kundedialogen, heter det i en melding fra banken.

- Vi har ambisjoner om å bli mer synlig og dele mer av vår kunnskap gjennom å videreutvikle dialogen med kundene våre i kommunesektoren. Derfor er vi veldig glade for at Cathrine har takket ja til vårt tilbud, sier kommunikasjonsdirektør i  Kommunalbanken, Tor Ole Steinsland.

- Hun er en erfaren kommunikasjonsrådgiver som har jobbet med en rekke store, norske selskap. Hun har solid kunnskap om digitale medier og vil bidra til å løfte oss i vår eksterne kommunikasjon, sier han. 

Kommunalbanken er som navnet antyder en bank for kommuner og fylkeskommuner - og tilbyr lånefinansiering overfor sektoren. Det gjør også banken til en sentral aktør i velferdssamfunnet og utviklingen: 

– Kommunalbanken er en viktig samfunnsbygger som bidrar til velferd i Kommune-Norge, og jeg gleder meg til å bidra til å bygge sterke relasjoner med Kommunalbankens kunder og andre interessenter. Jeg ser også frem imot å gjøre selskapets unike rolle i finansbransjen i Norge og internasjonalt mer kjent, sier Cathrine Lorvik Segerlund i meldingen. 

Stillingen inngår i avdelingen for kommunikasjon og samfunnskontakt. Avdelingen har ansvar for intern og ekstern kommunikasjon og arbeider blant annet med medie- og samfunnskontakt, samfunnsansvar, publisering på bankens ulike flater, tilrettelegging av konferanser og markedsaktiviteter samt grafisk formgivning.

Cathrine Lorvik Segerlund har en mastergrad i strategisk kommunikasjon fra Lunds Universitetet og skrev om finansiell kommunikasjon og beslutningsprosesser i sin masteroppgave. Hun har de siste seks årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver i ulike kommunikasjonsbyråer og kommer nå fra stillingen som rådgiver i Geelmuyden Kiese.

Lorvik Segerlund begynner i Kommunalbanken i august.

 

 

Powered by Labrador CMS