CAMILLA J. FRØLICH blir ny sjef for NTB Arkitekst.
CAMILLA J. FRØLICH blir ny sjef for NTB Arkitekst.

Camilla er ny sjef for NTBs språkvirksomhet

Går fra Gyldendal til NTB.

Camilla J. Frølich (44) er ansatt som daglig leder i NTB Arkitekst AS. Hun kommer fra stilling som leder i Gyldendal Kompetanse.

- Ansettelsen er en viktig del av NTBs satsing på språkkurs og språkkonsulenttjenester, sier kommersiell direktør i NTB, Anne Solerød Christensen, i en pressemelding. 

Arkitekst ble kjøpt av NTB i 2014. Nå skal selskapet integreres med NTBs egen kursvirksomhet og utvikles i tråd med NTBs mål og markedets potensial, heter det i meldingen.

NTB Arkitekst tilbyr klarspråkstjenester til det offentlige og hjelper private virksomheter og organisasjoner med å finne sin språklige stemme.

Selskapet tilbyr også kurs innenfor NTBs øvrige kjerneområder: språk, fotografering, bildebruk og bilderettigheter, grafikk og sikkerhet for journalister.

- Vi har stor tro på at vi kan nå nye markeder med unike tjenester og svært dyktige og engasjerte fagspesialister.  Camilla  har kunnskap, drivkraft og evne til å utvikle NTB Arkitekst og har dokumenterte evner til å skape gode resultater, sier Christensen.

Frølich får ansvar for daglig ledelse, salg og kundedialog, utvikling av nye produkter, strategi og personalansvar for selskapets ansatte.

- Jeg ser fram til å bidra til utvikling og vekst i NTB Arkitekst sammen med dyktige kolleger og spennende kunder, sier Frølich.

Den nye Arkitekst-sjefen har hovedfag i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo og har jobbet i ulike stillinger i Gyldendal siden 1997. Siden 2009 har hun vært leder av  Gyldendals kurssatsing.

Til toppen