CAMILLA J. FRØLICH blir ny sjef for NTB Arkitekst.

Camilla er ny sjef for NTBs språkvirksomhet

Går fra Gyldendal til NTB.

Camilla J. Frølich (44) er ansatt som daglig leder i NTB Arkitekst AS. Hun kommer fra stilling som leder i Gyldendal Kompetanse.

- Ansettelsen er en viktig del av NTBs satsing på språkkurs og språkkonsulenttjenester, sier kommersiell direktør i NTB, Anne Solerød Christensen, i en pressemelding. 

Arkitekst ble kjøpt av NTB i 2014. Nå skal selskapet integreres med NTBs egen kursvirksomhet og utvikles i tråd med NTBs mål og markedets potensial, heter det i meldingen.

NTB Arkitekst tilbyr klarspråkstjenester til det offentlige og hjelper private virksomheter og organisasjoner med å finne sin språklige stemme.

Selskapet tilbyr også kurs innenfor NTBs øvrige kjerneområder: språk, fotografering, bildebruk og bilderettigheter, grafikk og sikkerhet for journalister.

- Vi har stor tro på at vi kan nå nye markeder med unike tjenester og svært dyktige og engasjerte fagspesialister.  Camilla  har kunnskap, drivkraft og evne til å utvikle NTB Arkitekst og har dokumenterte evner til å skape gode resultater, sier Christensen.

Frølich får ansvar for daglig ledelse, salg og kundedialog, utvikling av nye produkter, strategi og personalansvar for selskapets ansatte.

- Jeg ser fram til å bidra til utvikling og vekst i NTB Arkitekst sammen med dyktige kolleger og spennende kunder, sier Frølich.

Den nye Arkitekst-sjefen har hovedfag i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo og har jobbet i ulike stillinger i Gyldendal siden 1997. Siden 2009 har hun vært leder av  Gyldendals kurssatsing.

Til toppen