Carl Fredrik Bø skal lede Artell kommunikasjon.
Carl Fredrik Bø skal lede Artell kommunikasjon. (Foto: Georg Aamodt)

FOLK

Carl Fredrik Bø (51) forlater Apeland - blir byråleder for Artell

– Jeg er stolt over at jeg får bli en del av dette miljøet, sier han.

Carl Fredrik Bø (51) er ansatt som ny byråleder for Artell kommunikasjon i Tønsberg, melder kommunikasjonsbyråret i en pressemelding.

Bø kommer fra stillingen som spesialist innen helse- og legemiddelkommunikasjon i kommunikasjonsbyrået Apeland, der han har jobbet siden 2014. 

Han har tidligere startet opp og ledet helsekommunikasjonsbyrået Effector, samt vært informasjonsansvarlig i Geelmuyden.Kiese.

Også i Artell vil han jobbe med helsekommunikasjon. 

– Helsekommunikasjon handler om å bidra til at mennesker får et bedre liv og lever et lengre liv. Det gjør dette feltet ekstra meningsfullt å jobbe med. Helsekommunikasjon er samtidig betydelig mer komplekst, med betydelig flere aktører å forholde seg til og kommunisere med, enn det man har i andre bransjer, sier Bø i pressemeldingen. 

– Artell er landets fremste byrå innenfor helsekommunikasjon, hvor alle brenner alle litt ekstra for hjelpe pasientene. Jeg er stolt over at jeg får bli en del av dette miljøet og ydmyk i forhold til at jeg skal lede de fremste ekspertene innen helsekommunikasjon i Norge, fortsetter Bø.

Til toppen