Svein Østvik, Lena Ranehag, Synnøve Skarbø og Alexander Gamme åpner opp for det ukjente i kommende "En natt på slottet".
Svein Østvik, Lena Ranehag, Synnøve Skarbø og Alexander Gamme åpner opp for det ukjente i kommende "En natt på slottet". (Foto: Espen Solli)

Charter-Svein på åndejakt med Christian Borch og Stig Henrik Hoff

«71° nord» har fått sin kjendisversjon. Nå skal også en slags avlegger-serie av «Åndenes makt» til pers.

  • Endret
Oslo (NTB): Blant kjendisene som har sagt ja til å være med på åndejakt er Christian Borch, Noman Mubashir, Sandra Borch, Stig Henrik Hoff, Kathrine Sørland – og Svein Østbø, også kjent som Charter-Svein.

Rammen for det hele er Villa Fridheim ved innsjøen Krøderen i Buskerud, og programmet har fått tittelen «En natt på slottet». Det er svenske Lena Ranehag, kjent fra nettopp «Åndenes makt», som skal være kjendisenes guide inn i åndeverdenen.

– Jeg opplevde å få bekreftet det jeg selv hadde av inntrykk på forhånd, nemlig at det er en åpen kontakt til energier utenfor vår kjente verden, sier Christian Borch via en pressemelding.

Gjestene som tar inn på Villa Fridheim vil også få god mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, heter det videre om programmet – som får premiere på TVNorge søndag 27. november. (©NTB)

Til toppen