DAG SØRSDAHL, konsernsjef og administrerende direktør for Aller Media i Norge.
DAG SØRSDAHL, konsernsjef og administrerende direktør for Aller Media i Norge.

Dag Sørsdahl ny sjef i Aller Media

Overtar etter Roger Hansen.

  • Endret

Dag Sørsdahl er ansatt som ny administrerende direktør i Aller Media Norge, som blant annet eier en rekke ukeblad, Se & Hør og Dagbladet. Det melder konsernet i en pressemelding onsdag. Sørsdahl kommer fra stillingen som direktør for Oslo Nye Teater, og har tidligere arbeidet med både medier og finans. Han har jobbet mange år med private equity i Borea, og har også erfarign fra Aftenposten og Schibsted med TV og film. Sørsdahl er utdannet siviløkonom fra Lund i Sverige, og har dessuten studert på Harvard i USA. I en pressemelding sier styreleder av norske Aller, Erik Aller, følgende:

Dag Sørsdahl vil tiltre stillingen som administrerende direktør for Aller Media-konsernet i Norge cirka 1. september. Mediebransjen og Aller Media er inne i en omstillingsfase hvor gamle forretningsmodeller endres og nye oppstår - og her er Dag Sørsdahls erfaring fra media, kultur og  Private Equity en god kombinasjon. Dag Sørsdahl har en sterk lederprofil og hans seneste jobb på Oslo Nye Teater viser i tillegg en evne til å lede kreative mennesker, som utgjør en vesentlig del av vår virksomhet. Det er blant annet disse kvalitetene og erfaringene som gjør at vi mener at Dag er den helt ideelle til jobben som leder av Aller Media-konsernet i Norge.

- Aller Media-konsernet i Norge har en meget sterk produktportefølje og en lang suksessfull historie. Det er med ydmykhet og dedikasjon at jeg tar fatt på denne oppgaven. Jeg ser frem til fortsatt å utvikle virksomheten hvor mediebransjen er under hurtig forandring. Den nye digitale virkeligheten, kombinert med Aller Medias kjernevirksomhet gir et stort omfang av spennende muligheter, sier Dag Sørsdahl selv, ifølge meldingen fra Aller Media.    

Til toppen