Dagbladet TVs Christian Wehus og Sondre Rahm.
Dagbladet TVs Christian Wehus og Sondre Rahm. (Foto: Dagbladet TV)

Ny Dagbladet TV-satsing vil gi energi til folk som kjeder seg: – På dypeste alvor

Starter opp eget viralvideo-program.

Dagbladet TV lanserer viralprogrammet «Non Stop». Christian Wehus og Sondre Rahm skal servere Dagbladets halvannen million unike brukere de beste videoene fra internetts verden.

–  Vi vet at det hver dag er tusenvis av nordmenn som kjeder seg på jobb og skole. Disse skal vi ta på det dypeste alvor! Målet er å gi energi til alle i Norge som strømmer innholdet til «Non Stop», sier programleder og produsent Sondre Rahm.

Rahm har tidligere blant annet har jobbet som produsent for seersuksessen «Rød Løper» etter at han i slutten av 2018 ble kapret fra erkerivalen VG. Christian Wehus har de siste årene jobbet i Dagbladet TV med hovedfokus på viralvideoer.

På «Non Stop»-laget har programlederduoen med seg praksisstudentene Nicolai Alcaniz (19) og Emrik Sager (20). Sammen skal kvartetten publisere daglige klipp på dagbladet.no og avisens YouTube-kanal med over 400.000 abonnementer.

- Dagbladets tre satsingsområder er breaking news, sport og underholdning. Vi går under det sistnevnte område. Endelig er det noen i Medie-Norge som skal få satt ekorn på vannski i ordentlig kontekst, sier Wehus.

Dagbladet TV har hatt en enorm vekst de siste årene. Siden starten av 2019 har web-TV-kanalen firedoblet sine daglige visninger og har i dag opp over en halv million avspillinger i døgnet.

- «Non Stop» er et av grepene vi gjør for å gi enda mer gass og fortsette å gi annonsørene våre et høyt og jevnt varelager, sier TV-direktør Mads A. Andersen i Aller Media.

Til toppen