Markus Neby, Ronny Brede Aase og Silje Nordnes i P3Morgen tok to priser under Prix Radio i 2019.
Markus Neby, Ronny Brede Aase og Silje Nordnes i P3Morgen tok to priser under Prix Radio i 2019. (Foto: Jan Magnus Weiberg-Aurdal)

Dette skal P3-profilene videre

Både Ronny Brede Aase (33), Silje Nordnes (35) og Markus Neby (28) fortsetter i NRK etter deres siste sending med P3morgen 20. desember.

De tre profilene som i en årrekke har ledet P3-flaggskipet P3morgen takker for seg etter en sending i operaen 20. desember. Nå er det klart hva de tre skal foreta seg fremover.

Det bl gjort klart i en sak NRK P3 selv publiserte på sine nettsider torsdag.

Brede Aase skal lede Melodi Grand Prix sammen med NRK-profil Ingrid Gjessing Lidndhave. Han begynner i ny jobb 11. januar. 

Nordnes har fått jobben som programleder for 70 års-markeringen til den nordnorske musikeren Halvdan Sivertsen. Festkonserten i Oslo Spektrum avholdes 25. januar, og inkluderer blant annet Odd Nordstoga og Kringkastingsorkesteret.

– Jeg skal også ta noen helgevakter i Nitimen, men utenom det skal jeg bare ta det litt med ro. Kanskje ta meg en permisjon og fyll på skikkelig med profesjonell og privat inspirasjon, sier Nordnes til NRK.

NRK vil ikke avsløre hva trioens yngste medlem, Markus Neby, skal foreta seg fremover, men skriver at det er NRK som er arbeidsgiver. De skriver imidlertid at det annonseres på nyåret.

Til toppen