Hans Mortensønn Jordheim (29) og Nora Rydne (27) er ansatt i E24.
Hans Mortensønn Jordheim (29) og Nora Rydne (27) er ansatt i E24.

FOLK

E24 ansetter Nora Rydne (26) og Hans Mortensønn Jordheim (29)

E24 har signert ny journalistduo. – Nora og Hans er to smarte og sultne journalister, sier nyhetsredaktør Lars Håkon Grønning.

Hans Mortensønn Jordheim (29) og Nora Rydne (26) er ansatt som journalister i E24, melder nettavisen i en pressemelding.

Begge henter som en del av den enorme oppbemanningen innen næringslivjournalistikk i Schibsted.

Rydne hentes fra Dagens Næringsliv, der hun blant annet har laget podkasten «Mandagsmøtet» sammen med Eva Grinde.

– Det blir interessant å komme på innsiden av E24, som jeg til nå bare har kjent som den argeste konkurrenten. Jeg gleder meg til å være med på den satsingen E24 er inne i nå, og til å jobbe frem god næringslivsjournalistikk på flere plattformer, sier Rydne.

Jordheim kommer på sin side fra ulike vikariater hos E24 de siste to årene, og har tidligere jobbet i Finansavisen.

– Jeg er henrykt over å få være med på E24-laget i tiden som kommer. Det er veldig moro å være en del av noe som satses på, så nå er det opp til oss å vise oss tilliten verdig. Forhåpentligvis kan jeg de kommende årene bidra med både egne hardtslående prosjekter, samt tabloid økonomijournalistikk, slik vi kjenner E24, Jordheim.

E24s nyhetsredaktør Lars Håkon Grønning er godt fornøyd med sine nye rekrutter. 

– Nora og Hans er to smarte og sultne journalister. Det er et veldig godt utgangspunkt. De har begge dokumentert evne til å finne nyheter og drive frem kritisk journalistikk. Vi skal drive nyhetsjournalistikk på stadig flere plattformer i tiden som kommer. Der vil Noras erfaring, og ikke minst interesse for ulike formidlingsformer komme veldig godt med. Både hun og Hans passer perfekt inn i E24s redaksjonelle strategi, sier Grønning.

Til toppen