Nina Lødemel ny redaktør for Foreldre&Barn
Nina Lødemel ny redaktør for Foreldre&Barn (Foto: Egmont)

FOLK

Egmont rekrutterer fra egne rekker: Nina Lødemel blir ny redaktør i Foreldre & Barn

- Det er en stor ære og med stor ydmykhet jeg går i gang med jobben som redaktør.

I juni ble det kjent at Foreldre&Barn-redaktør Martine Lunder Brenne ble ny Ung-direktør i Egmont. Siden den gang har mediehuset lett etter hennes erstatning.

Nå er det klart at det blir Nina Lødemel som tar over stafettpinnen. Hun rykker dermed opp fra rollen som redaksjonssjef til å bli redaktør.

- Det er en stor ære og med stor ydmykhet jeg går i gang med jobben som redaktør. Jeg skal jobbe med solide merkevarer med lange tradisjoner, og foreldre har søkt støtte og kunnskap hos oss i over 40 år. Det er en fantastisk utgangspunkt, sier Lødemel i en melding.

Lødemel er utdannet ved journalisthøyskolen i Oslo, har har tidligere vært blant annet utgavesjef Det Nye, redaksjonssjef i Alt for Damene og Shape Up, og redaksjonssjef i Klikk helse. Før det var hun journalist og vaktsjef i Aftenposten.no.

Ansvarlig redaktør og direktør Martine Lunder Brenne er også meget fornøyd med ansettelsen.

- Jeg kunne ikke funnet en bedre redaktør enn Nina. Hun er et arbeidsjern, har lang erfaring med å kombinere magasinjobbing med digitale flater og er uredd. En nydelig kombinasjon i denne jobben, sier hun og fortsetter:

Til toppen