Anne Robinson i aksjon på "The Weakest Link", som hun nå vender tilbake til - iallfall for en kveld.
Anne Robinson i aksjon på "The Weakest Link", som hun nå vender tilbake til - iallfall for en kveld. (Bilde: BBC / Presse)

– Eldre må være smarte og tynne for å være på TV, mener programleder­veteranen Anne Robinson (73)

Den britiske programlederveteranen Anne Robinson (73) legger ikke skjul på hva hun hevder må til for å forbli foran TV-kameraene når du er oppi årene.

Det var på spørsmål om man må være av en viss størrelse for å få slippe til på skjermen som programleder, at Robinson sa til Radio Times:

– Ikke nødvendigvis, men for å komme på TV når du er gammel, må du være smart og tynn.

I følge BBC svarte Robinson for seg med glimt i øyet – men med alvor i bunnen. Blant annet forteller Robinson at hun er på evig diett, og trener med vekter hos en personlig trener.

Som programleder for spørreprogrammet «The Weakest Link» fra 2000 til 2012, og i forbrukerprogrammet «Watchdog» i til sammen 14 år, var Anne Robinson kjent for sin bitende tone.

Nå vender hun tilbake i en engangs kjendisutgave av spørreprogrammet, som skal gjøres til inntekt for Children in Need 17. november.

Deretter skal hun vurdere om hun er interessert i å vende tilbake til BBC-serien på permanent basis – slik hun har fått tilbud om fra neste år av.

 

Til toppen