Emma Ellingsen er ny profil i «Bloggerne»

Emma Ellingsen i ny sesong av «Bloggerne»

TV2 sin serie «Bloggerne» er tilbake med sesong tretten og to nye profiler.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Den trettende sesongen av «Bloggerne» får premiere i august på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo opplyser TV 2 i en pressemelding. 

Emma Ellingsen (18) ble kjent da hun var med i serien «Født i feil kropp» og i ettertid «Generasjon Z». I «Bloggerne» får vi følge Emma gjennom året hvor hun skal gjennomføre sin kjønnskorrigerende operasjon.

–Seerne får bli bedre kjent med meg og mine venner og min nærmeste familie. Jeg gleder meg masse til å dele mer av min hverdag, og hva jeg gjør nå som jeg har valgt å slutte på skolen, sier Ellingsen i meldingen. 

Monica Nyhus (32) er også en ny profil i sesong tretten. Nyhus og ektemannen har fått tre gutter i løpet av tre og et halvt år. Nå venter de et fjerde barn og seerne får følge Monica og familien gjennom kanskje den mest hektiske perioden i deres liv - deres fjerde graviditet. 

–Vi slipper seerne tettere inn på oss både som familie og enkeltpersoner, og vi kan garantere at livet ikke alltid er slik som det ser ut som på sosiale medier.Vi deler oppturer, nedturer, hverdagsmagi og ekte kjærlighet i en familie med masse kaos og høyt tempo,  sier Nyhus i meldingen. 

Joakim Kleven, Caroline Berg Eriksen, Martine Lunde, Emma Ellingsen, Iselin Guttormsen og Monica Nyhus i sesong tretten. Foto: Bjørn Wad.

I høstens sesong får seerne fortette å følge Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen, Iselin Guttormsen og Joakim Kleven. 

Powered by Labrador CMS