SIGNE TYNNING før hun ga seg etter 23 år i TV 2. Bildet er fra en markering av en annen som ga seg; fra Alf Hildrums avslutningsmarkering vinteren 2015. (Arkivfoto)
SIGNE TYNNING før hun ga seg etter 23 år i TV 2. Bildet er fra en markering av en annen som ga seg; fra Alf Hildrums avslutningsmarkering vinteren 2015. (Arkivfoto)

FOLK

Et «23 år gammelt lykkelig ekteskap» er over - Signe Tynning gir seg i TV 2

- Vil utforske en verden utenfor kanalen, sier 52-åringen.

  • Endret

Oslo (NTB): Etter 23 år i TV 2 bekrefter Signe Tynning, mest kjent fra «God Morgen Norge», at hun slutter i mediehuset.

Tynning opplyser selv i en pressemelding at hun har tatt ut sluttpakke, skriver kanalen mandag.

– Med den omstillingen TV 2 er i, og muligheten som kom nå, så kjenner jeg på det at det finnes en verden utenfor TV 2 som jeg vil utforske, sier Tynning i pressemeldingen.

Videre understreker hun at avgjørelsen var nøye gjennomtenkt.

– Jeg har valgt å ta ut sluttpakke, men det var ikke slik at dette falt ned i hodet mitt over natten. Dette er noe som jeg har tenkt mye på, til og med før pakkene ble tilbudt, sier hun i pressemeldingen.

Tynning hadde sin siste, tårefylte sending i «God Morgen Norge» i oktober 2015, og har mellom år 2000 og 2015 ledet over 2.000 direktesendinger for TV 2.

Siden avslutningen i «God Morgen Norge» har Tynning jobbet med eksklusive reportasjer til programmet «God Sommer Norge».

Tynning selv beskriver forholdet sitt til TV 2 som et «23 år gammelt lykkelig ekteskap», men sier at hun nå er klar for nye utfordringer.

52-åringen vil likevel ikke forsvinne fra kanalen med det første, ettersom hun jobber med et program for TV 2 som skal leveres i januar neste år.

Videre uttaler hun at hun kunne tenke seg å jobbe i radio eller i politiske eller humanitære organisasjoner når hun blir helt ferdig i kanalen.

Til toppen