Mia Edwall Insulander, Denise Rudberg og Lennart Matikainen møter seerne i premiereklare «Skilsmässohotellet».
Mia Edwall Insulander, Denise Rudberg og Lennart Matikainen møter seerne i premiereklare «Skilsmässohotellet». (Foto: Daniel Ohlsson/TV4)

Et av Sveriges mest omtalte programmer i vår: Snart er det premiere på «Skilsmissehotellet»

Svensk TV4 med realitysåpe som skal hjelpe par på vei mot skilsmisse med alt det praktiske.

  • Endret

Stockholm (NTB-TT): Da nærmer det seg avspark for et av Sveriges mest omtalte programmer denne våren. «Skilsmissehotellet» får premiere 2. mars på svenske TV4 Play.

Her skal vi bli kjent med par som vil skilles, men det er ikke klart for klein realitysåpe, skriver TT.

Programlederen Denise Rudberg sier nemlig at programmet dreier seg om å gi hjelp til alt det praktiske i separasjonsprosessen.

– Hvor skal vi bo, hva skal vi gjøre med lånet? Det praktiske rundt en skilsmisse er enormt utfordrende. Dette er et emne som er aktuelt for mange. Alle kan havne i denne situasjonen, og alle får dårligere økonomi etterpå, sier Rudberg – som selv gikk igjennom en skilsmisse for fem år siden.

Parene i programmet får støtte og råd fra både advokat og relasjonscoach når de skal finne ut av det juridiske som omfatter en separasjon.

Men målet er ikke å få parene gjenforenet, sier Rudberg videre til TT.

Krimforfatteren Denise Rudberg skal altså hjelpe svensker å bli skilt. Men hun har ikke lagt skrivingen på hylla. I mai kommer romantrilogien «#sthlmqueens».

Til toppen