Carsten Skjelbreid var reporter på Brann stadion. Kampen mellom Brann og Rosenborg satte ny seerrekord på Eurosport Norge.
Carsten Skjelbreid var reporter på Brann stadion. Kampen mellom Brann og Rosenborg satte ny seerrekord på Eurosport Norge. (Foto: TVNorge)

Eurosport sprengte alle rekorder da Rosenborg slo rivalen i vest

På det meste fulgte 360 000 mennesker det prestisjetunge oppgjøret som utspilte seg på Brann stadion.

Søndagens eliteseriekamp mellom Brann og Rosenborg ble tidenes mest sette på Eurosport Norge, ifølge Discovery.

Hele 293 000 seere fikk med seg årets første seier for trønderne søndag kveld. De hvitkledde slo Brann 2-1 i Bergen søndag.

 

– Med 293 000 seere er gårsdagens kamp den mest sette eliteseriekampen noensinne på Eurosport Norge. Det er utrolig gledelig med så gode tall sent i juni, sier fungerende sportssjef i Eurosport, Morten Johannesen.

– At Eliteserien står sterkt i Norge, det vet vi. Det er likevel svært gledelig at så mange fulgte med på Eurosport Norge, sier fungerende sportssjef i Eurosport, Morten Johannessen.

35 prosent av den kommersielle målgruppen fulgte kampen, og på det meste var det nesten 360 000 seere som fulgte oppgjøret som endte med at Rosenborg vant på overtid. 

– ­Dette er meget sterke tall, og et snitt på 293 000 er historisk for Eurosport Norge. Det er ingen tvil om at det var knyttet stor spenning til kampen i går, etter alt som har skjedd i Rosenborg i det siste, sier Johannesen og legger til:

– I tillegg er det fortsatt mange som er sulteforet på live sport. Det vi trengte var en skikkelig regnværsdag i store deler av landet, sier sportssjefen avslutningsvis.

 

 
Til toppen