Tre av de ansatte i Cloud Media, fra venstre: Redaktør og innholdsrådgiver Marte Glanville, daglig leder Berit Wattne Andsem og prosjektleder / innholdsrådgiver Anne Hagberg.
Tre av de ansatte i Cloud Media, fra venstre: Redaktør og innholdsrådgiver Marte Glanville, daglig leder Berit Wattne Andsem og prosjektleder / innholdsrådgiver Anne Hagberg. (Bilde: Cloud Media)

FOLK

Fra Pure Water til Cloud Media: Berit Andsem blir daglig leder i contentbyrå

- Ser muligheter i selskapet og et kraftig voksende marked, sier den erfarne lederen.

Berit Wattne Andsem blir daglig leder i Cloud Media AS, skriver selskapet i en melding fredag.

Hun kom til selskapet i en annen stilling i november, og tar nå altså over for Ragnar Bø - som fortsatt er styreleder og partner i selskapet.

- Jeg kom inn som kommersiell direktør i Cloud Media i november og etter kort tid ble det åpenbart for meg hvilken mulighet som lå i selskapet, sier hun.

- De flinke folka her har klokelig posisjonert selskapet i et kraftig voksende segment av markedet.

Byrået har posisjonert seg som et innholdsbyrå både for kommersielle og redaksjonelle produkter. For kommersielt innhold legger byrået stor vekt på å lage innhold som blir funnet - heller enn å betale for distribusjon av det.

Andsem kommer til jobben fra stillingen som daglig leder i The Pure Water Company. Hun har fra tidligere over ti års erfaring i mediebransjen, blant annet som salgsdirektør i Aller Media og styremedlem i Bonnier Media. Andsem har også jobbet som coach i eget selskap.

 

Til toppen